Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megértse? Mit mondjak neki?
Barátommal megyünk "nyaralni" a Balatonra, igazából nekem annyira nem nagy nyaralás, mert apám ott lakik és hozzá mennénk. A gond ott kezdődik, hogy én nem is emlékszem, hogy mikor voltam utoljára strandon emberek között bikiniben. Utálom az egészet, szégyenlős is vagyok meg még a városban is felöltözve utálom ha néznek az emberek.
Barátom ezt nem érti meg, én fürdőruhát sem akarok vinni (csak azért van bikinim, hogyha megyek a tóra, azért ne pólóba menjek, de ott nem lát senki, tilos a fürdés amúgy) erőlteti, hogy vigyek bikinit, de nem értem minek? Csak a helyet foglalná a bőröndömben... meg oké, hogy elviszem, de biztos hogy nem mennék strandra, ez 100%. Az a baj, hogy jön tesóm is meg a barátja és ők biztos menni fognak, barátom is menni akar majd és előre látom, hogy én leszek a sz*r, mindenki engem fog elhordani mindennek. Komolyan úgy érzem, hogy előbb halnék meg, minthogy strandra kelljen mennem. :( Amikor voltunk vagy 3 éve, akkor sem vetkőztem le, ruhában néztem ahogy mindenki úszkál a vízben.
Mit mondjak? Mivel győzzem meg? Emiatt nincs is kedvem az egészhez, azon gondolkozok, hogy nem is megyek inkább, úgyis csak veszekedés lenne belőle. :(
Dagadt vagyok, ez is egy ok hogy nem akarom mutogatni magamat. Amikor vékonyabb voltam akkor sem mentem strandra, aki szégyenlős az vékonyan is szégyenlős.
Még kivágott felsőt sem szeretek hordani, mert zavar hogyha valaki a mellemet nézi.
Az a baj, hogy nem érti meg. Megsértődne, én lennék a hibás, tesóm is engem szekálna, apám is elkezdené...
Nem menne tesómékkal és hallgathatnám, hogy miattam nem érzi jól magát. :(
Igen, szociális fóbiám van, nem is nagyon akarok menni a Balatonra, barátom miatt megyünk. Mehetnénk a tópartra ketten, ami itt van tőlünk 10-15 kmre, ott nem lenne 100 ember egymás szájában, nem kerülne pénzbe, vannak olyan helyek ahol szabad fürdeni, de nincs rengeteg ember.
Miért csak fürdeni lehet nyáron? Mehetnénk kirándulni, sétálni, biciklizni, várakat nézni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!