Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy megértse? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megértse? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Barátommal megyünk "nyaralni" a Balatonra, igazából nekem annyira nem nagy nyaralás, mert apám ott lakik és hozzá mennénk. A gond ott kezdődik, hogy én nem is emlékszem, hogy mikor voltam utoljára strandon emberek között bikiniben. Utálom az egészet, szégyenlős is vagyok meg még a városban is felöltözve utálom ha néznek az emberek.

Barátom ezt nem érti meg, én fürdőruhát sem akarok vinni (csak azért van bikinim, hogyha megyek a tóra, azért ne pólóba menjek, de ott nem lát senki, tilos a fürdés amúgy) erőlteti, hogy vigyek bikinit, de nem értem minek? Csak a helyet foglalná a bőröndömben... meg oké, hogy elviszem, de biztos hogy nem mennék strandra, ez 100%. Az a baj, hogy jön tesóm is meg a barátja és ők biztos menni fognak, barátom is menni akar majd és előre látom, hogy én leszek a sz*r, mindenki engem fog elhordani mindennek. Komolyan úgy érzem, hogy előbb halnék meg, minthogy strandra kelljen mennem. :( Amikor voltunk vagy 3 éve, akkor sem vetkőztem le, ruhában néztem ahogy mindenki úszkál a vízben.

Mit mondjak? Mivel győzzem meg? Emiatt nincs is kedvem az egészhez, azon gondolkozok, hogy nem is megyek inkább, úgyis csak veszekedés lenne belőle. :(

2017. júl. 18. 21:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Megértelek. Esetleg vegyél egy lenge, hosszabb szoknyát/ruhát, ami takar, de kellemes viselet melegben is és amíg a többiek strandolnak, olvasgathatsz az árnyékban vagy otthon maradsz. A pasid majd bemegy a vízbe a tesódékkal, ha fürdeni akar. Esetleg szervezzetek valami nem vizes programot, nem tudom, pl. biciklizés vagy ilyesmi. Legközelebb meg menjetek inkább a hegyekbe :)
2017. júl. 18. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
állítsd le a barátodat, és ha egy icipicit is érdekel, vidd magaddal a fürdőruhád. vegyél hozzá strandkendőt, strandpelerint, nagyon divatosak és sokat takarnak, a kutyának nem fog feltűnni. ezzel nem azt akarom mondani, hogy azt csináld, amit nem akarsz - csak add meg a lehetőséget magadnak, ha mégis meggondolnád magad. tudom milyen vágyni valamire, amit nem mersz megtenni.
2017. júl. 18. 22:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Nálam esélyes, hogy ez szakító ok lenne. Hacsak nem illenénk össze minden más szempontból tökéletesen. Én a nyarat nem tudom elképzelni strandolás nélkül. Elképzelhetetlen, ha van barátnőm, ne játsszak vele a vízben, ne dobálgassam, ne bohóckodjak vele a vízben.

Ha valaki jól megvan nyáron enélkül is, azzal oké.

2017. júl. 18. 22:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Én utálom a nyarat. Mindig a telet szerettem. Kiskoromban sem szerettem a strandokat. Barátom meg nem tudom miért csinálja ezt, amikor ha tóra megyünk maximum 1 órát maradunk mert ő addig van vízben amíg "öreg" nem lesz a keze, utána már mehetünk, sőt mennünk is kell, mert ennyi elég volt neki.

Amúgy tényleg elég rossz hogy ezt nem lehet megbeszélni normálisan, én kirándulni szeretek, mégis mindig másokkal szoktam menni, soha nem barátommal. Meg tudom érteni hogy nem szereti ezt, akkor ő miért nem érti meg?

2017. júl. 18. 22:57
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted mennyire van jövője a kapcsolatotoknak, ha ennyire különböztök? Két lehetőséged van. 1. Szakítasz a barátoddal, és keresel olyat, akinek hasonló kattanása van, mint neked. 2. Abbahagyod a nyafogást, ledobod a ruhádat és vele együtt a gátlásaidat, és megtanulod élvezni a nyarat és a vizet. Szerintem a második verzióval jobban jársz. De ha te egész életedben fanyalogni akarsz, akkor hajrá.
2017. júl. 19. 07:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy játékos? Vagy nagyon komoly vagy? Ha játékos vagy,biztos tetszene is neked, ahogy a barátod a vízben dobálgat téged, a nyakába ülsz/állsz és úgy beugrasz a vízbe, elhülyéskedtek, stb. Nagyon jó játékok ezek. Ha neked is tetszene, érdemes lenne legyőznöd a gátlásaidat. Ha alapból nem szereted sem a nyarat, sem a vizet, akkor felejtős. Ha senki nem lenne ott, csak a barátod, akkor is zavarna a szituáció?
2017. júl. 19. 10:44
 17/22 A kérdező kommentje:

Úristen... azért mert valaki nem szeret vízben lenni egyből "kattanása" van. Ennyierővel aki nem szereti a telet, a fagyot, a -10 fokot annak van kattanása, mert tök jó, hideg van, imádom ha esik a hó.

Imádom hogy itt mindenki akkora nagy kapcsolatszakértő, de egy pitiáner dolog miatt egyből azt javasolják hogy szakítson a másik. Aztán csodálkoznak az emberek hogy miért 3-4 hónapig tartanak a kapcsolatok... Azért mert én valamit utálok, amit ő szeret, egyből szakítsak vele. Ez aztán a jó felfogás. Biztos vagyok benne, hogy minden emberrel lenne hasonló dolog, hogy amit ő szeret én meg nem, vagy fordítva. Akkor haljak meg egyedül?

Amúgy más dolgokat el szokott fogadni, nem tudom ez miért okoz ekkora problémát neki... Annyira könnyű másnak mondani hogy dobja el a gátlásait, ennyierővel én is nekiállok valakinek aki fél valamitől vagy nem mer valamit csinálni, én meg simán merem hogy na csináljad, ne legyél ilyen... de tök mindegy, akinek nincsenek hasonló dolgai úgysem érti meg.

Egyáltalán nem tetszene hogyha valaki dobálna engem a vízbe, a nyakába venne vagy hasonló. Szeretem a vizet, de nem a tömeget, mint írtam ott van a tópart, ahol nincs senki és akár kettesben is lehetünk, esetleg tényleg 1-2 haverral, akiket jól ismerek, lehet bográcsozni is vagy akármi. Sokkal jobb hangulata van mint a tömött strandon egymás szájában lenni...

Egyébként nem vagyok komoly, csak vannak helyzetek amiket utálok, mint pl a strand... Szeretek viccelődni, nevetni, de az ilyen dolgok miatt elmegy az életkedvem. Miért kell erőltetni valamit, amit nem szeretek? Miért hihetetlen, hogy utálom a strandot, mindig is utáltam.

2017. júl. 19. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
A strandos dolgot alapvetően megértem, én sem szeretem. De szerintem tök jó ötlet amit valki előttem említett, vegyél egy strand ruhat egy nagy kalapot, baromi divatos és egy lengébb strandruhát ha felveszed a bikinire akkor még a vízbe is be tudsz kicsit menni vele, ha az alja vizes lesz az is nagyon gyorsan megszárad. Esetleg nincs olyan part rész ahol kevesen vannak ? Nem azt mondom, hogy minden nap egész nap leyetek lent a parton, de egyszer egy órácskára lementek akkor mindenki örül másik nap meg elmentek kirándulni. Lehet nem lesz annyira rémes, és az mindig egy jó visszacsatolás, ha legyőzzük a félelmeinket, nyilván ettől nem oldódik meg a probléma, de egy jó lépés lenne :)
2017. júl. 19. 21:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Jól van, nem kell felkapni a vizet. A kérdést úgy adtad elő, mint valami hatalmas megoldhatatlan problémát. Azt gondolom, hogy ha a barátod szereti a nyüzsit, te meg nem, akkor ez szépen lassan éket ver közétek. Ha át tudjátok hidalni a problémát, az szuper. De Te jelen pillanatban semmit sem akarsz hozzátenni a hídhoz. Úgy meg nem fog működni hosszú távon. Egyébként egy 11 éves kapcsolatból dumálok neked. Mi úgy tudjuk megoldani a dolgainkat, ha mind a ketten feszegetjük a határainkat, és időnként keményen kilépünk a komfortzónánkból. És igen, kattanás, hogy ennyire irtózol a strandtól. Én a kutyáktól irtózom, nekem ez a kattanásom. Mégis be kell majd adnom a derekamat egyszer, hogy legyen kutyánk, mert a férjem is meg a gyerekeink is oda vannak a kutyákért, és nyüstölnek vele. Ki kell majd szakadnom a komfortzónámból. Megcsináltam a jogsit németül. Pedig soha nem akartam vezetni, ráadásul németül se tudok rendesen. De úgy hozta az élet, hogy ezt meg kellett lépnem. Te is megpróbálhatnád tágìtani a határaidat. Hidd el, sokkal többre vagy képes, mint amit hiszel magadról. Ha nem változtatsz ezen a gátlásosságon, akkor ez egy örök konfliktusforràs lesz köztetek. Ha meg nagyon nem akarsz változtatni, akkor olyan embert kell keresned, akivel teljesen passzoltok egymáshoz.
2017. júl. 19. 23:22
 20/22 A kérdező kommentje:

Mivel ez cseszné el a nyaralást, hogy nyaggatna hogy menjek a strandra, ott ez lesz a legnagyobb probléma, mert elvileg azért megyünk hogy mindketten jól érezzük magunkat. Barátom se szereti a nyüzsit

Én sem 2 hónapja vagyok együtt barátommal, hanem 4 és fél éve, ezért nem értem miért most találta ki ezt, eddig nem volt gond hogy nem megyünk strandra.

Hát szerintem az nagyobb kattanás hogy egy csodálatos állattól irtózol, nálam ez lenne kizáró ok, főleg mivel sok állatom van, kutya is, macska is, imádom őket... Ismerek magamon kívül nem 1 embert aki hasonlóan soha nem menne strandra, szóval szerintem ez nem egetrengrtő dolog... Ez különösebben nem változtat semmit az életemen, eddig barátom sem ragaszkodott a strandhoz, most ment át valami a fején vagy nem tudom ami miatt mindenáron menni akar. Miért nekem kéne alkalmazkodni, amikor neki sokkal egyszerűbb? Csak lemond egy olyan dologról ami neki szórakozás... de nekem meg akkora stresszt okozna ott lenni, biztos hogy rosszul lennék, hogyha ott kéne lennem ennyi ember között bikiniben... fordított esetben egy percig nem erőltetném hogy csináljunk valamit amitől az az ember akit szeretek rosszul van, stresszel, nem érzi jól magát. Azt hittem azért megyünk hogy jól érezzük magukat, nem pedig hogy barátom érezze jól magát... amúgyis mehet strandra tesómékkal ha annyira szeretne.

Ennyi erővel Te is keress magadnak olyan embert akivel passzoltok. Aki mondjuk nem szereti a kutyákat. Ez ugyanolyan mintha ezt írnám.

Mert biztos van olyan ember akivel teljesen passzolunk egymáshoz..:D

Meg egy strand miatt szakítsak barátommal... komolyan ez vicc?

Vannak emberek akik szeretik egymást de képesek azért szakítani, mert az egyik szeretne valahova menni, a másik meg nem? Elég nevetségesen hangzik.

2017. júl. 20. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!