Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki, hogy megérts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki, hogy megértse hogy csak barátnak szeretném? :/

Figyelt kérdés
nem tudom ti mit gondoltok róla de szerintem képtelenség, hogy egy 18 éves srác bele essen egy 14 éves lányba akit még alig ismer... "azt" nem akarja mert van barátnője csak azt mondta otthagyná értem... de most komolyan én képtelenségnek tartom.. nemnagyon sikerült kérdésre de a lényeg, hogy tanácsot szeretnék mert már mondtam neki, hogy csak haverom lehet de neki ez nem megy azt mondta most akkor hogy mondjam neki? (a barátja szeretnék azért maradni mert a korkülönbség ellenére nagyon jóban vagyunk)
2013. aug. 21. 01:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Például:Figyelj én csak barátnak szeretnélek...
2013. aug. 21. 01:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát..egy drasztikusa módszer: Hazudd hogy lezbikus vagy!
2013. aug. 21. 01:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem megy. Nem maradtok barátok.
2013. aug. 21. 01:57
 4/7 A kérdező kommentje:
2.: hát az kicsit nehéz lenne mert tudja, hogy van barátom :D (nem kéthetes facebook nyáladzás nyugi :D)
2013. aug. 21. 01:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fog menni. Nem maradtok barátok. Viszont az tényleg durva, hogy 18 évesen mit akar egy 14 évestől...
2013. aug. 21. 01:58
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat majd valahogy megbeszélem vele és lehet hogy ez a barát dolog tényleg nem menne :/ de köszi.. :)
2013. aug. 21. 02:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Van barátom, szeretem őt. Nem szeretnék tőled semmit, és kérlek ezt tartsd tiszteletben.

Ha nem érti meg, ne neked fájjon a fejed. Onnan 2 út van, vagy koppantod és kerülöd, vagy haverja maradsz, és folyamatosan gondolkozni fog.

2013. aug. 21. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!