Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm teljesen elnyom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm teljesen elnyom és papucsként kezel. Mit mondjak neki, hogy megértse?

Figyelt kérdés
nemondjatok olyat,hogy szakítsunk mert szeretjük egymást és jólmegvagyunk de ez így nem okés...
2011. jún. 23. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

De miért is kezel papucsként?

Mert papucsvagy! XD

2011. jún. 23. 22:35
 2/5 mimano ***** válasza:
Mit mondj neki? Ezért vagy papucs, mert magadtól nem tudsz férfiként viselkedni! Állj a sarkadra! Ha valami nem tetszik mond, ha valamit nem akarsz, ne csináld és így tovább...
2011. jún. 23. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el a kérdésedet és gondolkozz el rajta, hogy miért kezel papucsként... Mert a kérdésed alapján az is vagy. Állj ki magadért és ne mástól kérj tanácsot hogy mit csinálj ilyen esetben, mert egy határozott férfit nem lehet papucsként kezelni. Mondjuk egy normális lány meg nem próbálkozik ezzel.
2011. jún. 23. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne azt, hogy ne kezeljen papucsként, hanem egészen konkrétan, hogy "nekem rosszul esik, ha helyettem válaszolsz a kérdésekre." vagy "Kínosan érzem magam, ha mások előtt ordítozol velem." vagy mit tudom én, azt mondd, ami a te problémád, és hallgasd meg, mi az ő baja. Aztán egyezkedjetek.
2011. jún. 23. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Javaslom a Párbajok és békés megoldások című könyvet.Ott ez ügyben is vannak hasznos tanácsok és praktitkák.Ha ez a könyv nem lett volna tuti hogy most nem a 6 ik évfordulónkat ünnepelnénk.Mert sajna én majdnem papucsot csináltam a drágámból.De időben letisztáztuk.
2011. jún. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!