Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy megértse?
Most mi a szart tegyen, bakker?
Amíg nem lép túl rajtad, addig részegen mindig ki fog törni belőle az igazság. Ez ellen nem igazán lehet tenni. Ez nem megértés kérdése. Tényleg komolyan gondolja józanon hogy soha nem kellenél neki és hogy nem szeret, de csak mert tudja hogy te is így gondolod. Részegen meg kitör minden belőle és ez ellen nem tehet az ember semmit. Majd ha túllép rajtad, abbamaradnak ezek.
Tudom mert velem is volt ilyen.
Ez azért sok, igen.
Nálatok nem tudom miből állnak az ő megkeresései, de én általában mindig írtam neki a gépen valamilyen levelet, néha egy SMS-t, esetleg elzarándokoltam a házukhoz és megdobáltam hógolyóval vagy kaviccsal az ablakát :D
Azért kb. 3-4 hónap alatt leszálltam róla és sikerült elfelejtenem, szóval azért mondom hogy az 1 év nekem is sok.
"Ja egyébként régen ilyenekkel is fenyegetőzött hogy kinyírja magát meg ilyenek."
Ha komolyan gondolta volna, már rég megtette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!