Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy megértse?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy megértse?

Figyelt kérdés

Elváltam a férjemtől, mert megvert, van egy gyerekünk, külön élünk, már több mint egy éve, de még néha lefekszem vele.

Ő azt mondja még mindig szeret, kezdjük újra, de én nem szeretem őt, és nem is akarok tőle semmit, nemhogy újra kezdést, és nem érti meg, állandóan ezzel tömi a fejem. Lehet, hogy elrontottam a dolgot, hogy lefeküdtem vele azóta is egy párszor?

2013. ápr. 26. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit valóban megvertek, és terrorban tartottak, az sosem kezd azzal az illetővel többet, akivel ezeket a dolgokat átélte. Sem szexhiányból, sem sehogy. Szóval kamu a kérdésed.
2013. ápr. 26. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

de komoylan nem értem. Ha nem szereted miért teszed szét neki a lábad? Ha meg szereted akkor minek váltál el?

A gyereked ebből annyit lát majd, hogy van egy jellemgyenge anyja... Szép kilátás...

2013. ápr. 26. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Te is nagyon okos vagy. Nem kéne lefeküdnöd vele mert abból gondolja h akarnál többet is.,
2013. ápr. 26. 19:10
 4/7 A kérdező kommentje:

1-es:

Nem rendszeresen vert, hanem egyszer megvert amikor be volt rúgva.

2013. ápr. 26. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod újrakezdeni, ne feküdj le vele. Millió pasi van, aki szívesen megdug.
2013. ápr. 26. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy megértse? Mondjuk ne feküdj le vele. Édes jó Istenem...
2013. ápr. 26. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:

nos, szerintem az, hogy egyszer részegen vert meg, az szerintem az még a megbocsájtható kategória, én a helyedben leülnék vele és közölném feketén-fehéren, hogy egy utolsó esélyt még hajlandó vagy neki adni, de ha még egyszer csak egy ujjal is hozzád ér akkor ott hagyod végleg

próbáljátok meg, hátha újra minden egyenesbe jön

2013. ápr. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!