Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megértse?
Figyelt kérdés
1 évig voltunk együtt a barátommal. Nagyon boldog kapcsolat volt, igaz szerelem.Aztán kb 2 hónapja 1 félreértés miatt összevesztünk, aztán kibékültünk. Aztán már azt mondta h nem tudja a múltamat feldolgozni(sok pasival voltam, kicsapongó életet éltem). Aztán megint kibékültünk, újra összevsztünk... most ott tartunk, h végleg vége, nem akar velem lenni. De közbe azt mondja, h szeret, csak nem bírja igy velem, a múlt miatt. Mit tegyek? Én nem akarom elveszteni őt, főleg olyan dolog miatt, amit akkor követtem el amikor még nem is ismertem őt. Mióta vele vagyok, megváltoztam, miatt, a szerelem miatt, és ezt ő is tudja, de nem látja be. Most külön vagyunk, de egyikünk sem boldog így. Nem tudunk egymás nélkül élni, de ő velem sem :( Mit tegyem, hogy bebizonyítsam neki h télleg szeretem és bízhat bennem?? :(
2012. máj. 24. 08:15
1/5 anonim válasza:
(mit tegyek*) Figyelj ha nem tudod neki bebizonyitani hogy csak ot szereted akkor nem tehetsz sokat. Sok fura ember van aki sok mindenre erzekeny. Ha a baratod es kozted nincs bizalom akkor sajnos vesztett ugy. Es ha o elenged csak a felelmei miatt akkor engedd el. Majd ha eszhezter ugyis visszajon.
2012. máj. 24. 08:46
2/5 anonim válasza:
Ha nem tudja elfogadni a múltad, akkor sok értelme nincs kergetnetek egymást:/ Próbáljatok meg leülni egyszer egy nyugodt környezetben, próbáld neki elmondani h megváltoztál, miatta változtál. Beszéljétek ki a dolgot amilyen mélyen csak tudjátok. Ezután sztem adj neki egy kis időt, ne támadd le egyből azzal h mi lenne ha újra kezdenétek. Simán barátként kezeljétek egymást, ha ezután rendezi a gondolatait, akkor úgyis egymásra találtok megint.
Ha ezután sem tudja elválasztani a múltadat a jelentől, akkor sajnos nincs értelme együtt lennetek, mert abból nem lesz tartós kapcsolat, csak felőrlitek egymást azzal, h egyszer együtt vagytok, egyszer nem:/
Jobbat nem tudok mondani sajnos. Én így próbálnám.
2012. máj. 24. 08:46
3/5 A kérdező kommentje:
Legalább mondaná azt, hogy van valakije vagy nem szeret már. Sokkal könnyebb lenni. De így hogy mondhatnék le róla, ha közbe tudom és érzem is h szeret? :/
Csak reménykedni tudok abban, hogy megjön az esze...
2012. máj. 24. 09:10
4/5 anonim válasza:
Hát, túl kell lépned rajta... :( De azt mondom, hogy ez még mindig a "könnyebbik" eset, mint az, amit én éltem át: a fiú a saját múltja miatt nem tudta velem elképzelni a kapcsolatot. Azért taszított el magától, mert önmagával nem tudott kibékülni, s azt nem tudta elhinni, hogy nekem azzal a múltjával együtt, mindenestül kell.
Vártam rá hónapokat, több mint fél évig senki mással nem volt semmilyen kapcsolatom, mert rá vártam... Aztán betoppant valaki az életembe, akivel most boldog vagyok.
Szerintem rajtad is csak egy új szerelem fog segíteni.
25/L
2012. máj. 24. 11:25
5/5 anonim válasza:
Nézd, nem akarlak megbántani, és tudom, hogy nagyon csúnya dolog a már amúgy is földön fekvő emberbe belerúgni, ráadásul nekem semmi jogom ítélkezni. Én se vagyok szent, meg a jó isten se vagyok. Sajnos nem tudok neked a problémádon segíteni, egy dologra viszont megkérlek. Terjeszd, ami veled történt. Nehezen tudom megmagyarázni, miért kérem ezt, de megpróbálom. Pont volt nem rég egy kérdés, 15 éves lány írta ki, és arra panaszkodott, hogy a korosztályában a fiúknak csak a ribancok kellenek, és azon gondolkodott, hogy ő is az lesz. Neki írtam be, hogy na igen, de ezek a lányok lesznek azok, akik 5 év múlva kiírják, hogy miért nem kellek a fiúknak. Nem akarok itt felvágni, hogy most haj de okos vagyok, de attól még volt az irományomban igazság. Megváltoztál? Ezzel én sajnálom, de nem tudnék mit kezdeni. Elnézést kérek ha megbántottalak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!