Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság lenne azért fiúkkal barátkoznom, hogy a barátom megértse mit érzek?
Ne ítéljetek el kérlek. Szóval olyan fél éve együttvagyunk a barátommal, szeretjük egymást. De neki már mielőtt összejöttünk, sok lány barátja volt, akik...túl közvetlenek vele is. És ez nekem nagyon fáj, ha látom hogy ott jópofiznak vele, de nem akarom azt mondani neki hogy ne barátkozzon velük, mert ők a barátai, ő dolga...
Magamról meg annyit, hogy nincsenek igazán fiú baràtaim. Szerintetek ha lennének (akár csak mint haverok, akikkel naponta beszélek pl messengeren) akkor a barátom érezné ugyanezt, és kevesebbet lógna a lánybarátaival? Vagy én megérteném az ő szemszögét?
Valamit tennem kellene, mert már napiszinten sírok emiat...16L
Szerintem nem kéne annyira felfújni ezt a dolgot,hogy még sírj is miatta,ha nagyon másznak a barátodra akkor beszélj vele,hogy azt azért nem kéne engednie.
Megpróbálhatod féltékennyé tenni,de azért ne csinálj hülyeséget !
"már mielőtt összejöttünk"
Itt van az eb elhantolva!már mielőtt összejöttünk
AZELŐTT voltak neki lány barátai, te pedig MOST akarsz újakat a fiúk közül, hogy észrevegye magát.
No és ha azt éred el, hogy betartja: "a régieket újért el ne hagyd!"?
Vigyázz, nehogy nagyot nyekkenj!
Persze, nem akarom hogy “eldurvuljon a dolog” nem olyan haverokra gondoltam akiknek szivecskéket irogatok vagy ölelgetem őket. Nem tudom, talán így könnyebben meg tudnám őt érteni, mert nekem ő az egyetlen fiú aki különleges, nem látom azt a különbséget barát és szerelem között mint ő, értitek...
És nem, nem akarom hogy “az egész életem sírásból álljon”, épp ezért akarok tenni valamit.
Mindenesetre köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!