Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csinálják ezt? Miért a rossz kell nekik a jó helyett?
Röviden annyi a sztori, hogy egy lány régen tetszett és én túl kedves voltam vele. Minden kérését teljesítettem, vettem neki ajándékokat, csokit minden nap stb.
De utána elkezdett távolodni. Én vettem a lapot, nem fogom erőltetni senkinek sem hogy jóba legyünk.
Egy hosszabb ideig nem találkoztunk, majd amikor újra összefújta a szél a sorsunkat, pár hétig elkezdtem vele bunkózni. Túl tettem magam, minden oké, élem az életem. Olyan szinten szemét voltam vele, hogy, rá se néztem, kerültem a szemkontaktust, nem válaszoltam a kérdéseire, flegmáztam, beszólogattam, megjegyzéseket tettem rá.
Mit hoz a sors? Rám ír, hogy ne legyünk így mert tök jóba voltunk, és ez neki rosszul esett. Most meg már ott tartunk, hogy a következő összejövetelt/bulit rendezné közösen.
Én nem vagyok haragtartó, szóval elzavarni nem fogom, de ezek után csak is haverok vagyunk és kész. Szerintetek miért ez kell a lányoknak? Ez nem az egyetlen eset hogy ilyen történt. Vagy ga vannak lány olvasók, akkor tőlük is kérdem, hogy miért az a jó ha rád se hederítenek?
18/F
Megértelek..aranyos a csoki meg minden :D én örültem volna, de szerintem nem azt szereti ha flegmázol vele, kicsit talán másképp kéne értelmezd. Tetszik neki, ha a fiú kissé elérhetetlen, ami azt bizonyítja, hogy izgalmasabb kapcsolatra vágyik. ( most úgy beszéltem, mint egy pszichologús XD) Neki ez így jön be. De hidd el nem mindenki egyforma. :D
16/L
Akkori időben vissza se írt. Most meg alig ért el a tudatomig, hogy mi történhetett vele, hogy ő írt rám? Azt hittem megint valami hirdetés hogy vegyek kávéfőzőt...
#2 De akkor mégis hogyan kéne értelmezzem, ha nem így? Egyszerűen csak ez jutott az eszembe normális gondolat. Meg amikor eszembe jut, hogy valakit már 16-17 évesen ver a pasija, de ott isteníti, hogy mennyire szerelmes... ;/
Hát abban a kapcsolatban sincs minden rendben.. ezek után én is azt következtetem le, hogy vonzódik az olyan pasikhoz, akik "rosszak" úgymond bántják. Hát úgy látszik ez a lány ilyen. Nincs mit tenni. Ha neki jó ha a pasija veri...
De ki tudja, ha jobban elveszélgetsz vele és megkérdezed erről, akkor lehet hogy csak fél a barátjától. Egy próbát megér. ;D
#2- es voltam :D
#4 Igen, erre énis gondoltam. De akkor nem csinált volna olyan dolgokat, amiket sima barátok nem szoktak...
Nyilván én se gondoltam volna túl az egész helyzetet, ha ő nem úgy viselkesik anno ahogyan.
"Hirdetés,hogy vegyek kávéfőzőt"
Áhh, jajj istenem 😂😂😂 ezen jót kacagtam..
2#
#5 Elbeszélgettem vele :)
Nem is egyszer. Nem a barátjától fél, hanem a változástól, az egyedülléttől és a magánytól. Mert már mindenkit elijesztett maga körül, mert a kis Istene féltékeny volt. Ja meg hát ők olyan régóta együtt vannak, és az nem olyan könnyű ám.. :D
😂😂 és mivan, ha é vagyok a csaj barátja?
"Istenke"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!