Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért csinálják ezt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csinálják ezt? Miért a rossz kell nekik a jó helyett?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a sztori, hogy egy lány régen tetszett és én túl kedves voltam vele. Minden kérését teljesítettem, vettem neki ajándékokat, csokit minden nap stb.

De utána elkezdett távolodni. Én vettem a lapot, nem fogom erőltetni senkinek sem hogy jóba legyünk.

Egy hosszabb ideig nem találkoztunk, majd amikor újra összefújta a szél a sorsunkat, pár hétig elkezdtem vele bunkózni. Túl tettem magam, minden oké, élem az életem. Olyan szinten szemét voltam vele, hogy, rá se néztem, kerültem a szemkontaktust, nem válaszoltam a kérdéseire, flegmáztam, beszólogattam, megjegyzéseket tettem rá.

Mit hoz a sors? Rám ír, hogy ne legyünk így mert tök jóba voltunk, és ez neki rosszul esett. Most meg már ott tartunk, hogy a következő összejövetelt/bulit rendezné közösen.

Én nem vagyok haragtartó, szóval elzavarni nem fogom, de ezek után csak is haverok vagyunk és kész. Szerintetek miért ez kell a lányoknak? Ez nem az egyetlen eset hogy ilyen történt. Vagy ga vannak lány olvasók, akkor tőlük is kérdem, hogy miért az a jó ha rád se hederítenek?

18/F

2018. máj. 1. 20:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Képzeld azzal a 16 életévemmel is elég érett vagyok!

😂😂😂

ezt még én is nehezen írtam le 😂✋🏻

2018. máj. 1. 21:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Megerősítem az előző válaszokat, legtöbben szeretik a menő,elérhetetlennek tűnő csávókat akik mindig lazának tűnnek,mintsem az olyan személyeket akik mindig a ,,fenekedben'' vannak,mindennel ellátnak,persze őket sokkal jobban kéne értékelni de ez általában ilyen..
2018. máj. 2. 18:02
 23/23 A kérdező kommentje:

#22 Köszi, most legalább tudom:)

Mostantól ha megismerkedek egy lánnyal aki tetszik, szemét leszek, rá se nézek majd, ajándékról meg ne is álmodjon, és kutya módra fogok vele addig bánni, amíg nem el nem jutunk egy olyan pontra amikor már a másik fél is komolyan gondolja. Gondolom ez olyan házasság előtti időszak lesz, addig marad majd ez a bunkó énem, komolyodás és "bizonyítás után" meg visszajön majd az régi énem, ami a kedves és törődő lesz. Én nem így akartam, de ha ezt megkövetelik..😏🙄

(A házasság alatt nem pont házasságot értem, mert egyébként nem hiszek ebben a hülyeségben. Nem egy hivatalos papíron fog dőlni minden.)

2018. máj. 2. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!