Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért csinálják ezt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csinálják ezt? Miért a rossz kell nekik a jó helyett?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a sztori, hogy egy lány régen tetszett és én túl kedves voltam vele. Minden kérését teljesítettem, vettem neki ajándékokat, csokit minden nap stb.

De utána elkezdett távolodni. Én vettem a lapot, nem fogom erőltetni senkinek sem hogy jóba legyünk.

Egy hosszabb ideig nem találkoztunk, majd amikor újra összefújta a szél a sorsunkat, pár hétig elkezdtem vele bunkózni. Túl tettem magam, minden oké, élem az életem. Olyan szinten szemét voltam vele, hogy, rá se néztem, kerültem a szemkontaktust, nem válaszoltam a kérdéseire, flegmáztam, beszólogattam, megjegyzéseket tettem rá.

Mit hoz a sors? Rám ír, hogy ne legyünk így mert tök jóba voltunk, és ez neki rosszul esett. Most meg már ott tartunk, hogy a következő összejövetelt/bulit rendezné közösen.

Én nem vagyok haragtartó, szóval elzavarni nem fogom, de ezek után csak is haverok vagyunk és kész. Szerintetek miért ez kell a lányoknak? Ez nem az egyetlen eset hogy ilyen történt. Vagy ga vannak lány olvasók, akkor tőlük is kérdem, hogy miért az a jó ha rád se hederítenek?

18/F

2018. máj. 1. 20:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem félek 150 centi csontitól 😊

Meg azt írtad, hogy 16L.. Se a kor, se a neme nem talált :/

Szóval így rázol le :( Várj, kiírom ezt is gyakorira

2018. máj. 1. 21:02
 12/23 anonim ***** válasza:

Áh futook..és megkeresem! 😂😂

"mit tegyek ha egy ismeretlen lány, akit nem is ismerek szilánkosra törte a kicsi szívemet? "

Megvaaan. 😂

2018. máj. 1. 21:07
 13/23 A kérdező kommentje:

#12 Az nem az. "A nagy Ő úgy rázott le, hogy azt hazudta ő igazából egy fiú"

Ezt keresd:)

2018. máj. 1. 21:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Óhh..hagyjuk máár...😂✋🏻✋🏻
2018. máj. 1. 21:13
 15/23 anonim ***** válasza:
És az a ciki az egészben, hogy beírtam 😂😂😎
2018. máj. 1. 21:15
 16/23 A kérdező kommentje:

#14 Amúgy nem 😅

Nem szeretek neten ismerkedni. A személyes megismerkedést preferálom a leginkább, szóval szóba sem jöhetsz. Meg amúgy is, fiatal vagy.. *Flegma vagyok*

2018. máj. 1. 21:16
 17/23 anonim ***** válasza:

Húú, ez most szíven ütött

😂😂✋🏻

Tudod amúgy is túl öreg vagy. Gondolom hétvégenként bingózni jársz a haverokkal..Én leragadtam a Monopoly-nál.

:D 😂

2018. máj. 1. 21:22
 18/23 A kérdező kommentje:

Ez vicces, mert tényleg szoktam bingózni 😂😂😂😂😂

A múltkor nyertem 400 forintot :) Igaz, hogy ötször annyi volt a beugró, de attól még nyertem😅;)

2018. máj. 1. 21:26
 19/23 A kérdező kommentje:
Én legalább játszhatok, mert nem 16 éves vagyok, köhömm.. 😯:)
2018. máj. 1. 21:28
 20/23 anonim ***** válasza:

Mondtam én, hogy értek az emberekhez.. 😊😏

Túl sok Mentalistát nézek 😂

2018. máj. 1. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!