Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem bunkóság, hogy a barátom azt mondta, hogy amíg ő nálam van ne hallgassak olyan zenét amit ő utál?
Nem az , ez nem bunkóság, beszéljètek meg. Én sem szeretném...
Rock ot hallgatok és METAL-t , a mulatóst sèrtèsnek is èreznèm xd
Beszéljètek meg :)
Szvsz. ha Te szeretnéd a mulatóst, akkor elviselhetné néha, de úgy, hogy te is csak poénból hallgatod, úgy már én se viselném el, ha utálnám a mulatóst.
Szerintem bunkóságnak nem bunkóság, maximum akkor, ha bunkón fejezte ki magát. De alapból nem az.
"Azt mondta hallgathatom csak o nem bírja elviselni.. Kerte hogy előtte ha lehet ne."
Exemet én is kértem vagy tízszer, aztán repült a magnó Jimmyvel együtt!
nem bunkóság
lenne egyéb dolgotok is mint, hogy zenét hallgassatok, pl beszélgessetek
nem muszáj zenét hallgatni, most ha meg ő utálja akkor minek akarod őt kínozni??
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna :D
Ugyan ez a szitu csak a zene stílus más. Egyébként szerintem nem bunkóság. Mindenkinek van olyan zene amit nem szeret vagy egyenes a falra tudna mászni tőle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!