Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy ne törődjek mások véleményével?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársammal (tudom, osztálytárs, nem kéne, kérlek ezt ne mondjátok, megkaptuk már elégszer) járunk, és van 2-3 osztálytársam(fiúk) aki cikiz èrte...mármint mindig röhögnek ha együtt látnak minket, be-be szólogatnak (nem durvát, csak pl hogy “Jaajjj de nagy a szerelem”) és pletykálnak is, emiatt nem tudom már mit hisz a többi osztálytársam sem...de ezzel a 2-3 emberrel egyikünk sincs jóban, szóval nem baráti szivatásról van szó.

És általában összeszedem magam, és elhatározom hogy nem érdekel mit mondanak, nem állhat ez a boldogságunk közé, de olyan ember vagyok, akinek fontos mit gondolnak róla, ezért néha meg teljesen összeomlok emiatt...de szeretem a barátom és nem akarok szakítani vele, főleg emiatt. Tippek? Hogyan hagyjam őket figyelmen kívül? :c 16L

2018. ápr. 3. 11:38
 1/4 banánerdő válasza:
Ezért semmiképp se szakíts vele. Az a két-három osztálytársad pedig ne érdekeljen. Végülis tényleg "jaajj de nagy szerelem", nem? A barátaid véleménye számít csak. Nekem is így szólogattak be, csak mi nem jártunk csak a srác volt (valószínűleg) szerelmes belém. Hogy omlassz össze? Ez elég fontos lenne tudni. Drukkolok nektek :)
2018. ápr. 3. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Pl. úgy érd el, hogy csak azért is a mások véleményével, elvárásaival ellentétes cselekedeteket hajtasz végre.

“Jaajjj de nagy a szerelem”-re legközelebb büszkén húzd ki magad és válaszolj úgy, hogy BIZONY, ez így igaz és aztán tüntetőleg és mindezt demonstrálva a szemük láttára úgy kapd el a párodat egy őrült nyelves csókra (miközben megmarkolod a fenekét is :D), hogy még az ég is belepiruljon!! :)))

Ha látják, hogy zavarba hoznak, akkor annál jobban cukkolnak, de ha azt látják, hogy xarsz beléjük, akkor majd leszállnak és egyébként meg csak irigyek, ennyi - örülj neki! :)

2018. ápr. 3. 13:32
 3/4 Mádár0218 ***** válasza:

Minden ilyen téma nem megtanítható, vagy tipekkel kivitelezhető gondolok itt a leszarom témákra, és stb.

Ezt magadban kell eldönteni a fejedben, hogy leszarod vagy foglalkozol vele.

Én ilyenekre biztos vissza szólnék, az hogy mit függ a szövegkörnyezettől, de valami biztos szúrós témát

19/F

2018. ápr. 3. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Oltsd le őket a pitsába, csak van valami frappáns beszólás, amit ki tudtok találni. Addig szívatni fognak úgyis, amíg látják, hogy zavar titeket.
2018. ápr. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!