Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törődjek-e azzal, hogy? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hogy van egy lány,aki nekem bejön,facebookon ismerősök vagyunk,ott mindketten likeoljuk egymás dolgait,de...Instagramon bekövettem,ő nem követett vissza. Ott is,amikor újabb képet tesz fel,egyből belikeolom neki,de nem követ vissza. Ez rosszat jelent ? Vagy ez hülyeség ? Szivecskézzem be a régebbi képeit Instán ?
Vagy az már túlzás lenne ?
A lányt mindennap látom,mivel egy suliba járunk,és beszéltünk is már többször.
A válaszokat előre is köszönöm !!! :)
18/F
2016. nov. 7. 22:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem egymas kepeinek lajkolgatasa helyett beszelgetessetek, vagy hivd el randira. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne likeold be a régi képeit mert az már kicsit rámenős, és ne nagyon legyél első likeoló. Ha suliban látod akkor beszélj vele, ismerkedjetek, ne félj beszélni vele. Legyen önbizalmad, ha rossz kedve van és beszéltek akkor nevettesd meg, legyél vele kedves, remélem összejöttök! ;)
3/3 Stark2000 válasza:
Ebből ne vonj le következtetést. Én van, hogy teljesen elszórtan likeolgatok mindent, mert jó kedvem van (de ezt ne rontsa a kedved). Egyetértek: beszélgess vele, hívd el randira. Erre ne alapozz, és végképp ne éld bele magad idő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!