Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne? Vagy ne törődjek azzal, hogy mit gondolnak?
próbáld meg! nekem van egy 14 éves barátnőm, aki egy 18 éves lánnyal van együtt és nagyon boldogok :) szerintem mindenképp próbáld meg
16L
mondhatsz akármit kedves 2-es, de a kor nem minden
a barátnőm nagyon érett a korához képest... hozzám képest neki már sok kapcsolata volt
Szerintem ne erőltessük ezt a válaszolgatást, legalábbis részedről, mert egyre jobban elveszítem a generációmba vetett utolsó hitemet is.
Elhiszem, hogy iszonyatosan érett meg gondolkodó felnőttek vagytok. "Nyilván" így van. De tudod mit? Megszakad értetek a szívem.
nem neked írtam... az első válaszomat
amúgy miért, mi rosszat tettem, hogy elveszíted az utolsó hitedet is?
te hány éves vagy?
és akkor a te válaszod a kedves kérdezőnek a "szerintem hagyd" lenne?
Kedves kérdező, hajrá.
Semmi probléma nincs azzal, amit leírtál. Ez kellene legyen a követendő példa, főleg, ha szerelemből és nem mindenféle perverz tévelygésből fakad, amit rátok erőltet a mai agyonszexualizált világ.
Tehát hajrá! A kapcsolatotok lehet maga az idill, ha mindkettőtöknek minden szándéka tiszta és egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!