Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan törődjek bele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődjek bele, hogy nem kellek a férfiaknak, és nem lesz családom soha?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam népszerű, millió visszautasítást kaptam ha én mertem próbálkozni. Ha pedig nem próbálkozom, akkor nálam sem szokott egy pasi sem. Persze volt néhány akinek tetszettem, de őket 2 részre lehet osztani. Az egyik aki csak az egyszer dugható nőt látta bennem, és csak szexben gondolkozott, a másik aki pedig külsőleg nem passzolt hozzám. Ők mind alacsony, sovány, törékeny férfiak voltak, akikhez az én testalkatom nagyon nem illene, nevetség tárgya lenne. Voltak kapcsolataim ennek ellenére, de amolyan komolytalan fiatalkoriak. Viszont már nem erre vágynék, hanem egy olyan férfira aki meg szeretne állapodni, szeretne családot a következő 3-4 éven belül. De ilyen nincs, akinek énis kellenék. Az elmúlt időszakban sok netes randim volt, és mind kudarc, kudarc hátán. Nem akartak tőlem semmit utánna, eltűntek nem írtak többet, vagy ki lehetett érezni a szavaikból hogy szexkapcsolatba belemennének velem, de nem én vagyok a nő akit keresnek. Pedig képpel ismerkedem, tudhatták mire számíthatnak, hogy nem vagyok egy szépség. A személyes ismerkedés meg nem téma, mert nem járok sehová, csak dolgozni, boltba, ügyeket intézni stb kötelező programokra, oda meg senki sem ismerkedni megy. Szórakozóhelyekre nem szeretek járni, nincs is kivel, egyedül meg hova induljak el? Néha beülök magamban kávézni valamerre, aztán ennyi. Persze mindig mondják az emberek hogy nem szabad rágörcsölni, de hogy érezzem magam ha a volt osztálytársaim, egyéb velem egykorú ismerőseim egytől egyig a párjukkal laknak, és a felének már gyereke is van. Persze lehet mondani hogy fiatal vagyok 25 évesen, de ha kiszámoljuk a dolgokat, ez az a kor amikor már ideális lenne párt találni. Ha most rögtön megismernék valakit, akkoris minimum 2-3 év mire oda jutnánk hogy belevágunk a babatémába, akkor mire megszületik már 28-29 éves leszek. Úgy érzem elkezdett ketyegni az a bizonyos óra. Mielőtt ezt mondjátok, nem, nem szoktam ezzel a szöveggel elrémíteni a férfiakat. Fel sem jön ez a téma az ismerkedés során, max annyi hogy komoly kapcsolatra vágyom. Kezdem azt érezni hogy fel kellene adnom, és akkor nem érne ennyi csalódás folyton. De van értelme egyedül leélni egy életet?
2016. szept. 27. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Nyers leszek, de el vagy hízva?
2016. szept. 27. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
A kép nem árulja el, hogy felszínes vagy.
2016. szept. 27. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak a testalkatra voltál érzékeny, vagy volt akinek az arca volt gond? Egyébként nekem is van egy olyan sejtésem, hogy túlsúlyos vagy, de gyakorlatilag minden lány elkel előbb-utóbb, csak összejön valami neked is, mint mindenkinek. Örülj neki, hogy jobb helyzetben vagy, mint én, mert nekem az arcom nem valami szép és ezért nem jön össze semmi, amivel pedig nem tudok mit kezdeni (férfi vagyok).
2016. szept. 27. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
15%

Hogyan törődjek bele, hogy nem kellek a nőknek, és nem lesz családom soha?

Látod ez hihetőbb, nem úgy mint a tied, nő lehet akármilyen igénytelen akármilyen csúnya, akármennyire elviselhetetlen belsőleg, AKKOR IS ELKELL. Míg én annyit követtem el, hogy nem tartozok a felső 15 % szépségű férfiak közé, ezért a kutyának se kellek :@

2016. szept. 27. 19:14
 5/8 fru_ ***** válasza:

Ne parázz! 25 évesen még messze minden limit.

nekem volt már kapcsolatom 20 év korkülönbséggel, 5-6 centi magasságkülönbséggel, és még súlyban is nem tudom hány kilóval.

Hogy erről más ki-mit gondol, az maradjon az ő ügye, nem jó az emberi kapcsolatot ilyen egyszerű dolgokban mérni.

2016. szept. 27. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy lekésve semmiről.Járj nyitott szemmel,legyél mindig csinos,aztán ha nem is várod majd betoppan akire vársz!
2016. szept. 27. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Soha nem tudhatod, hogy mikor és kivel találkozol, az életben vannak fura meglepetések, pozitív értelemben is, úgyhogy nem kell feladni :)
2016. szept. 27. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

Nyers leszek én is, szerintem túlsúlyos vagy.

Kérdés mennyire? És milyen az arcod?

Ismerek olyan lányt (egy fiatalkori botlásom) kövér, de csúnya az arca, úgy vagyok vele, hogy legszívesebben kitörölném az életemből, csak hát fiatal voltam és kanos :D

Viszont most ismerkedek egy lánnyal és ő is kövér, de meglepő, hogy vonzódok hozzá. Nagyon szép arca van, jól öltözködik és nagyon kedves.

Ha nem vagy elégedett a súlyoddal, mi sem egyszerűbb fogyjál le, edzőterem, sok energia, de ha meg nem teszed akkor sz*rt sem ér az élet. Én fiúként 173 magassághoz pár éve 57-58 kiló voltam, most vagyok 70-71, bár igaz hízni könnyebb mint fogyni. Ha az arcod szép akkor nem feltétlen kell lefogynod, szerintem akkor a "belsődet" kellene rendbe tenni legyen jó kisugárzásod, ilyesmi, de nem vagyok pszichológus. Ha pedig csúnya az arcod, mindenképpen fogyjál le, nincs más út és nincs könnyű út.

2016. szept. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!