Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törődjek bele, hogy nem kellek a férfiaknak, és nem lesz családom soha?
Hogyan törődjek bele, hogy nem kellek a nőknek, és nem lesz családom soha?
Látod ez hihetőbb, nem úgy mint a tied, nő lehet akármilyen igénytelen akármilyen csúnya, akármennyire elviselhetetlen belsőleg, AKKOR IS ELKELL. Míg én annyit követtem el, hogy nem tartozok a felső 15 % szépségű férfiak közé, ezért a kutyának se kellek :@
Ne parázz! 25 évesen még messze minden limit.
nekem volt már kapcsolatom 20 év korkülönbséggel, 5-6 centi magasságkülönbséggel, és még súlyban is nem tudom hány kilóval.
Hogy erről más ki-mit gondol, az maradjon az ő ügye, nem jó az emberi kapcsolatot ilyen egyszerű dolgokban mérni.
Nyers leszek én is, szerintem túlsúlyos vagy.
Kérdés mennyire? És milyen az arcod?
Ismerek olyan lányt (egy fiatalkori botlásom) kövér, de csúnya az arca, úgy vagyok vele, hogy legszívesebben kitörölném az életemből, csak hát fiatal voltam és kanos :D
Viszont most ismerkedek egy lánnyal és ő is kövér, de meglepő, hogy vonzódok hozzá. Nagyon szép arca van, jól öltözködik és nagyon kedves.
Ha nem vagy elégedett a súlyoddal, mi sem egyszerűbb fogyjál le, edzőterem, sok energia, de ha meg nem teszed akkor sz*rt sem ér az élet. Én fiúként 173 magassághoz pár éve 57-58 kiló voltam, most vagyok 70-71, bár igaz hízni könnyebb mint fogyni. Ha az arcod szép akkor nem feltétlen kell lefogynod, szerintem akkor a "belsődet" kellene rendbe tenni legyen jó kisugárzásod, ilyesmi, de nem vagyok pszichológus. Ha pedig csúnya az arcod, mindenképpen fogyjál le, nincs más út és nincs könnyű út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!