Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy megértse a párom hogy én fáradt vagyok pihenni szeretnék?
Párom dolgozik 10 ig 11kor haza ér és én akkor már aludnék de mikor ő jön felkapcsolja a lámpát és a szekrényben turkal. Konyhába zörög a tanyerokkal mert ő éhes és hallom a szobába nagyon idegesít. Az ajtót sem tudja halkan bezárni. És mikor már majdnem vissza alszok megy zuhanyozni azt is nagyon hallani a szobába.
Már beszéltem vele erről de ugyanúgy csinálja. Ahogy neki kényelmes az nem érdekli én mit szeretnék.
Már 9kor elalszok nem fogom őt várni.
Én megértem, hogy éhes és koszosan nem akar lefeküdni aludni.
Valamilyen szinten lehet ezt halkan csinálni, de azt számonkérni rajta, hogy a zuhanyzás behallatszik a szobába...nevetséges.
Semmi rosszat nem csinál, csak normális ember módjára él.
Sajnos ez van, nem egyforma a napi rutinotok, meg kell tanulni kezelni.
Nem várhatod el tőle, hogy munka után ne egyen meg ne zuhanyozzon le, vagy hogy a saját lakásában folyamatosan lopakodva járjon.
Használj füldugót, ha nagyon zavar, de mondjuk az már önmagában Nem túl jó jel, hogy minden apró mozdulata idegesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!