Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy megértse a párom hogy én fáradt vagyok pihenni szeretnék?
Párom dolgozik 10 ig 11kor haza ér és én akkor már aludnék de mikor ő jön felkapcsolja a lámpát és a szekrényben turkal. Konyhába zörög a tanyerokkal mert ő éhes és hallom a szobába nagyon idegesít. Az ajtót sem tudja halkan bezárni. És mikor már majdnem vissza alszok megy zuhanyozni azt is nagyon hallani a szobába.
Már beszéltem vele erről de ugyanúgy csinálja. Ahogy neki kényelmes az nem érdekli én mit szeretnék.
Már 9kor elalszok nem fogom őt várni.
Egyébként milyen csodás kapcsolat lehet, ahol mindössze annyi időt töltötök együtt, hogy éjfél és reggel hat között egymás mellett alszotok.
Azért idegesít minden mozdulata, mert nincs köztetek intimitás, csak lakótársak vagytok.
Cseréld le a zárat micsoda dolog hogy hazajön meló után azt nemcsak hazaér hanem eszik sőt le is fürdik pedig fürdés nélkül is mehetne az ágyba aludni.
Undorító.
Apró megoldások:
1:készíts ki kaját neki, nem fog csörömpölni a konyhában.
2:a szekrényben amit amúgy keresne reggel tegye ki, és legyen kedves ne a nagyvillanyt felbszni mint fényforrás.
3: gyakorolja az ajtó csendes bezárását, nem művészet, ha az ajtó nincs teljesen tropára menve
4: zuhany és vízcsobogást nem tudod kizárni, arra nincs ötletem.
Elképzelni nem tudom, hogy direkt hangoskodna. Ha lakásbban laktok, ez ilyen, ezt hallani, még a szomszédot is. Elvonulsz egy másik szobába, csak nem baxxa rád a villanyt ott...
Mióta éltek együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!