Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek hogy megértse én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megértse én nem fogok vele inni hiába erőlteti?

Figyelt kérdés

Ő péntek és szombaton mindig iszik este és én nem akarok ő meg erőlteti. Hiába mondom nem kell megfogja a poharat és nyomja a számba. Muszáj bele innom mindig pár nyeletet

Nagyon szeretem őt de ezt nem bírom mikor ilyen

2019. aug. 24. 00:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer hányd le.

33/f

2019. aug. 24. 00:19
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Ezentúl péntek, szombat az a program, hogy iszik?

Mit szeretsz benne?

2019. aug. 24. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem fogja megérteni. Azért akar belőled is piást csinálni, hogy ne szóld meg amiért ő iszik. Annyi esze még van, hogy tudja nincs ez így jól, meg azt is, hogy ezt te józanon nem fogod sokáig tűrni. Ha nem akarsz inni ne hagyd, hogy erőszakoskodjon veled.
2019. aug. 24. 00:37
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nincsen jövője ennek a dolognak, jobban jársz, ha minél hamarabb otthagyod. Vagy mondd meg neki, ha nem fejezi ezt be, akkor szakítasz.
2019. aug. 24. 00:37
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

mit tegyel? inkabb mit NE tegyel

SOHA NE MENJ HOZZA!!!

2019. aug. 24. 00:40
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Gyk...Muhahahaaa
2019. aug. 24. 02:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a te helyedbe lelépnék.Szerelem ide vagy oda,de ha így folytatjátok te is rászoksz az italra,volt már ilyen.Azért akar itatni,hogy te ne szólhass rá amiért iszik.
2019. aug. 24. 06:53
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha kidobod a bús pichába, és keresel valakit, aki nem egy erőszakos alkoholista, azt érteni fogja. Az meg téged jellemez, ha egy ilyen hulladékkal együtt maradsz.
2019. aug. 24. 07:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyanok akik a párjuk mellett lesznek alkoholisták. Először is tanulj meg nemet mondani. Ha

ő erőszakosan csinálja, akkor te is erőszakosan mondj nemet. "Nem akarok inni!". Miért olyan nehéz ezt kimondani és megtenni? A másik, hogy ne menj vele bulizni. A harmadik, kell neked egy ilyen erőszakra és alkoholizmusra hajlamos ember?

2019. aug. 24. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, kérdező? És mióta vagytok együtt?
2019. aug. 28. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!