Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megértse én nem fogok vele inni hiába erőlteti?
Figyelt kérdés
Ő péntek és szombaton mindig iszik este és én nem akarok ő meg erőlteti. Hiába mondom nem kell megfogja a poharat és nyomja a számba. Muszáj bele innom mindig pár nyeletet
Nagyon szeretem őt de ezt nem bírom mikor ilyen
2019. aug. 24. 00:17
2/11 anonim válasza:
Ezentúl péntek, szombat az a program, hogy iszik?
Mit szeretsz benne?
3/11 anonim válasza:
Nem fogja megérteni. Azért akar belőled is piást csinálni, hogy ne szóld meg amiért ő iszik. Annyi esze még van, hogy tudja nincs ez így jól, meg azt is, hogy ezt te józanon nem fogod sokáig tűrni. Ha nem akarsz inni ne hagyd, hogy erőszakoskodjon veled.
4/11 anonim válasza:
Nincsen jövője ennek a dolognak, jobban jársz, ha minél hamarabb otthagyod. Vagy mondd meg neki, ha nem fejezi ezt be, akkor szakítasz.
5/11 anonim válasza:
mit tegyel? inkabb mit NE tegyel
SOHA NE MENJ HOZZA!!!
7/11 anonim válasza:
Én a te helyedbe lelépnék.Szerelem ide vagy oda,de ha így folytatjátok te is rászoksz az italra,volt már ilyen.Azért akar itatni,hogy te ne szólhass rá amiért iszik.
8/11 anonim válasza:
Ha kidobod a bús pichába, és keresel valakit, aki nem egy erőszakos alkoholista, azt érteni fogja. Az meg téged jellemez, ha egy ilyen hulladékkal együtt maradsz.
9/11 anonim válasza:
Vannak olyanok akik a párjuk mellett lesznek alkoholisták. Először is tanulj meg nemet mondani. Ha
ő erőszakosan csinálja, akkor te is erőszakosan mondj nemet. "Nem akarok inni!". Miért olyan nehéz ezt kimondani és megtenni? A másik, hogy ne menj vele bulizni. A harmadik, kell neked egy ilyen erőszakra és alkoholizmusra hajlamos ember?
10/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, kérdező? És mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!