Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Idegesít, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, hogy a barátom bulizni/inni jár?

Figyelt kérdés
Nem sokszor, de ha rájön a mehetnék elmennek a haverjával/haverjaival egy szórakozóhelyre... Tavaly az egyik haverjától jött haza és annyira részeg volt, hogy alig állt a lábán, de muszáj volt még továbbmennie egy szórakozóhelyre, ahonnan hajnalban esett haza. Nagyon nem örültem az esetnek, rettenetesen nézett ki. Aztán egyszer elmentek Pestre egy buliba, amit már régóta vártak, igaz, onnan hamarabb haza is jöttek, mert unalmas volt. Legutóbb pár hete indult el iszogatni és végül elment egy 20 km-erre lévő helyre (ráadául autóval és ő vezetett, ami aztán végképp teljesen kiakaszt...) Már most készül egy szeptemberi eseményre pár ismerősével és már most idegesít. Nem az, hogy félek, hogy megcsal, vagy ilyesmi, hanem nem is tudom megfogalmazni. Mostanában folyton mehetnékje van, mint pl. ma is, pedig egész nap dolgozott. Én nem tudnék olyan eseményt kitalálni, ami miatt fentmaradna, de ilyenkor érdekes mód most az összes haverjára ráírkál, hogy ki érne rá. Ebbe belegondolva talán az zavar, hogy ott, velük sokkal jobban érzi magát, mint velem valaha... Én nem iszom, utálom az alkohol szagát is, ő meg elmondása alapján akkor tud felszabadulni, ha iszik, így mindig nyúzza az ismerőseit, hogy "mikor iszunk meg egy sört?" aminek az a vége, hogy ordenáré szagúan esik haza és alig tud menni. Igazából azt sem értem, hogy így a 35-höz közel miért fontosak ennyire a haverok, mert hetente többször marad ki estére: pecázás (ivás), szalonnasütés (ivás), elmennek inni/bulizni, értelemszerűen ivás. Lehet, hogy ez amúgy normális, csak nekem, mint antialkoholistának fura?
2018. júl. 7. 23:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért jöttél vele össze? Válassz olyat, akivel egyetértetek ezekben a kérdésekben (is). Ne akard őt megváltoztatni, nem is tudnád.

Én sem iszom, épp ezért nem is kezdenék kapcsolatba egy másként vélekedő és cselekedő férfivel.

2018. júl. 7. 23:54
 2/15 anonim ***** válasza:
18%

Igen, láthatóan idegesít.

Amúgy ezt választottad, ez van. Választhattál volna olyat, aki nem iszik és egész nap otthon van, miattad marad fent éjjel, de az meg nem volt elég érdekes.

2018. júl. 7. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
Keress olyat aki otthon ül és téged néz 0 24 ben nincs rajtad kivul semmi élete..
2018. júl. 8. 00:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy valakinek élete legyen vedelnie kell? Vagy a barátnőjével sose kell programoznia, csak a haverokkal? Loegikus...
2018. júl. 8. 00:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az h néha isziik bulizik semmi gond mi is megyünk a férjemmel külön v együtt ,az h nem ohajt veled programozni és veled lenni minoségi időt,munka után menekül otthonrol,nem a buli és a haverok hibája hanem h szar a kapcsolat és inkább mindig van kifogás h ne kelljen együtt lennie veled.. Árulkodo mondat ott, velük sokkal jobban érzi magát, mint velem valaha. Miérz akarsz ilyan kapcsolatban lenni ahol nem érzi a párod veled együtt jol magát..
2018. júl. 8. 00:40
 6/15 anonim ***** válasza:
44%

"Ahhoz, hogy valakinek élete legyen vedelnie kell? Vagy a barátnőjével sose kell programoznia, csak a haverokkal? Loegikus..."

Ismét egy kérdés, ami teljesen feleslegesen lett kiírva. Az érdemi válaszok nem érdekelnek, csak majd támadni fogsz pár hozzászólásra. Akkor meg minek írtad ezt a kérdést ki? Írd fel egy lapra, aztán nézegesd, ha nem érdekel mások véleménye vagy nem tudod feldolgozni.

2018. júl. 8. 00:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha sokat jár el bulizni és nem tetszik az ok.De az h ritkán elmegy kiereszteni egy kicsit a gőz úgy h nem kell féltékenynek lenned semmi gond nincs vele.Régen énis sokat jártam el inni aztán egyszer csak abba hagytam.Nem nő miatt ,nem mások miatt ,nem magam miatt...egyszerüen meguntam és már undorodom az alkohol izétől is...Mondjuk ahogy egy valóban alkoholista ivó cimborám mondta nem az izéért ittam :D

De az is lehet ,h egész életében ilyen marad.Nem megváltoztatni kell,nem kell szakítanod sem vele ,főleg ha szereted,elég ha csak simán elfogadod.Ha nagyon zavar kösél vele valami kompromisszumot ,ha ő elmehet ki ereszteni a gőzt legalább te is nyerjél rajta valamit,mondjuk a kövi nap meg csak a Te napod mikor körülötted forog...

2018. júl. 8. 01:40
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem igazad van
2018. júl. 8. 07:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Egyszer-kétszer havonta OK, de NEM a részegre ivás része!

Szerintem ez nem lesz jobb a párodnál, főleg ha most megy el egyre többször..

2018. júl. 8. 08:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, te vàlasztottàl olyan pàrt aki csak akkor boldog ha vedelhet. Mit vàrtàl??? Én a magam részéről egyszerűen nem kezdenék kapcsolatot egy alkoholistàval és kész. Ha pedig màr együtt lennék vele mikor elkezdi, kb a 3. csontrészeg alkalomnàl közölném vele, hogy vàlaszthat. Ha az alkoholizàlàst vàlasztja akkor elhagyom! Ennyi. Taszítanak a részeges, rendszeresen piàt vedelő emberek. Nem viselem el őket. Ez van.

Nem fog megvàltozni, ne is reménykedj.

2018. júl. 8. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!