Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít, hogy a barátom bulizni/inni jár?
Miért jöttél vele össze? Válassz olyat, akivel egyetértetek ezekben a kérdésekben (is). Ne akard őt megváltoztatni, nem is tudnád.
Én sem iszom, épp ezért nem is kezdenék kapcsolatba egy másként vélekedő és cselekedő férfivel.
Igen, láthatóan idegesít.
Amúgy ezt választottad, ez van. Választhattál volna olyat, aki nem iszik és egész nap otthon van, miattad marad fent éjjel, de az meg nem volt elég érdekes.
"Ahhoz, hogy valakinek élete legyen vedelnie kell? Vagy a barátnőjével sose kell programoznia, csak a haverokkal? Loegikus..."
Ismét egy kérdés, ami teljesen feleslegesen lett kiírva. Az érdemi válaszok nem érdekelnek, csak majd támadni fogsz pár hozzászólásra. Akkor meg minek írtad ezt a kérdést ki? Írd fel egy lapra, aztán nézegesd, ha nem érdekel mások véleménye vagy nem tudod feldolgozni.
Ha sokat jár el bulizni és nem tetszik az ok.De az h ritkán elmegy kiereszteni egy kicsit a gőz úgy h nem kell féltékenynek lenned semmi gond nincs vele.Régen énis sokat jártam el inni aztán egyszer csak abba hagytam.Nem nő miatt ,nem mások miatt ,nem magam miatt...egyszerüen meguntam és már undorodom az alkohol izétől is...Mondjuk ahogy egy valóban alkoholista ivó cimborám mondta nem az izéért ittam :D
De az is lehet ,h egész életében ilyen marad.Nem megváltoztatni kell,nem kell szakítanod sem vele ,főleg ha szereted,elég ha csak simán elfogadod.Ha nagyon zavar kösél vele valami kompromisszumot ,ha ő elmehet ki ereszteni a gőzt legalább te is nyerjél rajta valamit,mondjuk a kövi nap meg csak a Te napod mikor körülötted forog...
Egyszer-kétszer havonta OK, de NEM a részegre ivás része!
Szerintem ez nem lesz jobb a párodnál, főleg ha most megy el egyre többször..
Figyelj, te vàlasztottàl olyan pàrt aki csak akkor boldog ha vedelhet. Mit vàrtàl??? Én a magam részéről egyszerűen nem kezdenék kapcsolatot egy alkoholistàval és kész. Ha pedig màr együtt lennék vele mikor elkezdi, kb a 3. csontrészeg alkalomnàl közölném vele, hogy vàlaszthat. Ha az alkoholizàlàst vàlasztja akkor elhagyom! Ennyi. Taszítanak a részeges, rendszeresen piàt vedelő emberek. Nem viselem el őket. Ez van.
Nem fog megvàltozni, ne is reménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!