Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Idegesít, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, hogy a barátom bulizni/inni jár?

Figyelt kérdés
Nem sokszor, de ha rájön a mehetnék elmennek a haverjával/haverjaival egy szórakozóhelyre... Tavaly az egyik haverjától jött haza és annyira részeg volt, hogy alig állt a lábán, de muszáj volt még továbbmennie egy szórakozóhelyre, ahonnan hajnalban esett haza. Nagyon nem örültem az esetnek, rettenetesen nézett ki. Aztán egyszer elmentek Pestre egy buliba, amit már régóta vártak, igaz, onnan hamarabb haza is jöttek, mert unalmas volt. Legutóbb pár hete indult el iszogatni és végül elment egy 20 km-erre lévő helyre (ráadául autóval és ő vezetett, ami aztán végképp teljesen kiakaszt...) Már most készül egy szeptemberi eseményre pár ismerősével és már most idegesít. Nem az, hogy félek, hogy megcsal, vagy ilyesmi, hanem nem is tudom megfogalmazni. Mostanában folyton mehetnékje van, mint pl. ma is, pedig egész nap dolgozott. Én nem tudnék olyan eseményt kitalálni, ami miatt fentmaradna, de ilyenkor érdekes mód most az összes haverjára ráírkál, hogy ki érne rá. Ebbe belegondolva talán az zavar, hogy ott, velük sokkal jobban érzi magát, mint velem valaha... Én nem iszom, utálom az alkohol szagát is, ő meg elmondása alapján akkor tud felszabadulni, ha iszik, így mindig nyúzza az ismerőseit, hogy "mikor iszunk meg egy sört?" aminek az a vége, hogy ordenáré szagúan esik haza és alig tud menni. Igazából azt sem értem, hogy így a 35-höz közel miért fontosak ennyire a haverok, mert hetente többször marad ki estére: pecázás (ivás), szalonnasütés (ivás), elmennek inni/bulizni, értelemszerűen ivás. Lehet, hogy ez amúgy normális, csak nekem, mint antialkoholistának fura?
2018. júl. 7. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te választottad.
2018. júl. 8. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Magam részéről annyit tudok leírni, mint az #1-es Válaszoló.

Egyébként, a ti kapcsolatotokkal más gondok is vannak. Veled nem csinál programokat, azt meg alig várja, hogy mikor mehet a haverokkal. És szerintem már az is baj , hogy valaki csak akkor tudja magát elengedni, ha piál.

Azt gondolom, a barátoddal bajok lehetnek talán. Most nem mondom, amelyik lánynak belefér a néha napi ivászat, biztosan nem szól érte, de ha már hulla részegre issza magát, az gáz.

Nem tudom, akarsz-e családot, de ebben a férfiben nem találod meg a jövődet. Nem egyezik a felfogásotok, legalábbis ebben.

Én sem tolerálnám a részegséget, undorító.

A legnagyobb baj az, hogy így ül autóba. Tudod, az, hogy ti esetleg szétmentek, nem a világ vége. Viszont, ha derékba töri wgy család életét, az az lesz. Hadd ne részletezzem...

Nagyon felelőtlen, ne haragudj. Nem is alapoznék rá.

2018. júl. 8. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Én biztos nem bírnám mellette. Ahogy a fölöttem lévő válaszoló is írta, nem az a baj, hogy eljár néha a haverokkal és iszogat, hanem hogy nem tudja kontrollálni magát, hogy veled nem tölt időt/nem élvezi, hogy alkohol nélkül nem tudja magát jól érezni, és hogy részegen vezet (!!!!). Az előbbieket még megpróbálnám megbeszélni vele, de ez az utolsó nálam azonnali szakítást jelentene.

Én nem tudnék egy ilyen emberrel kapcsolatot elképzelni se. Ha gondolod, próbáld meg megbeszélni vele a problémákat, de én nem sok kilátást látok ennek a kapcsolatnak (vagy ennek az embernek).

2018. júl. 8. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Párom is időnként "te jó ég"-helyekre keveredik, pedig csak "sörözni" indult el, DE SOHASEM részegen jön haza.

Felhív, hogy még beszélgetnek, esetleg megisznak másutt valamit (ebből lesz a "hová jöttünk?" :D), és valószínű Uberrel jön haza.

Ám sohasem részeg, kicsit becsípett maximum.

Eddig egyszer itta le magát a 2,5 év alatt, valami ótvar szar sörtől, pedig csak három pohárral ivott, de matt részeg lett tőle.

De azt a sört én már ott a szrakozóheéyen kihánytam, pedig csak 3 dl-t ittam belőle, szóval vszeg nem "csak sör" volt.

2018. júl. 9. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Éretlen egy pöts... te csak azért vagy, mert a haverjait nem dughatja meg... más szereped nincs - nem is igen lesz.
2018. júl. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!