A 14 éves húgom játssza, hogy mennyire nehéz az élete, és hogy ő mennyit tanul (nem szokott tanulni amúgy, de jók a jegyei), és most elkezdett kávét inni, naponta kétszer, és nem tudom miért, de idegesít. Szerintetek hogy kellene hozzáállnom?
Én is "immunis" vagyok a kávéra. 30 vagyok, sosem hatott rám élénkítően, pedig gimiben a kialvatlan éjszakák után nagyon próbálkoztam vele.. Ha sokat iszok, erős szívdobogásom lesz, és már nem csak fáradt vagyok, hanem a közérzetem is rossz. Nem biztos, hogy hazudik a húgod.
Az viszont ne zavarjon szerintem, hogy most ebben találta meg a felnőttséghez vezető utat.. Inkább, mint pasizzon vagy piáljon. Ne vegyél róla tudomást. Vagy inkább ülj le vele kávézni, és beszélgessetek. A húgod fel fog nőni, attól függetlenül, hogy mindig fiatalabb lesz nálad.. Jobb, ha inkább normális a kapcsolatotok, mintha egész életedben lenéznéd.
Napi 2 kávéval nincs semmi baj, ez kávé, nem kokain.
Szerintem feleslegesen idegesíted magad. Örülj, hogy csak kávézik és jól tanul, sokkal rosszabb helyzetben is lehetne.
Téged ez azért idegesít, mert féltékeny vagy a húgodra, nem olyan jó a kapcsolatotok, és éppen ebbe tudtál belekötni. Ezen kívül zavar az is, hogy játssza a felnőttet, holott szerinted ez a te privilégiumod. Ha játssza az agyát, hadd játssza épp ebben a korban van.
Nyugi van ismerem a dörgést, köztünk is 3 év van a tesómmal. Remélem, nálatok elmúlik, mert ő nem tudott rólam még mindig lekattanni, folyton azzal van elfoglalva, mit hogyan csinálok, és az miért rosszabb, mint ahogy ő csinálja, pedig már 28 éves... És még csak nem is egy városban élünk. sőt nem is egy megyében...
Én amúgy lenézem azokat, akik kijelentik, hogy " kis hülye, nem lehetnek problémái, ez én problémáim sokkal nagyobbak stb.."
Ez egyszerűen annyira szánalmas.
Elmondom nektek, mindenkinek a SAJÁT problémája a legnagyobb!
Egy kisebb gyereknek is lehetnek nagy problémái! Aki ezt nem látja be az szimplán buta, vagy még nagyon gyerek, és nem látja az életet tisztán.
A gyerekek nagyon csúnyán tudnak viselkedni, még akár egy első osztályosnak is lehetnek súlyos lelki problémái, amiket nem oszt meg másokkal.
"irigylem a húgod problémáit" - Én meg lehet éppen a Te problémáidat irigylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!