Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Idegesít, ahogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, ahogy a párom eszik. Nektek milyen tulajdonsága idegesít a pártoknak?

Figyelt kérdés
Az én párom úgy eszik, mint egy malac, ezenkívül nincs semmi gond, de nem szeretek már egy szobában sem lenni vele, amikor eszik, csamcsog, szipog, szörnyű. Hogyan legyek türelmesebb?
2018. jan. 28. 11:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Titeket a parotok milyen tulajdonsága idegesít akart lenni.
2018. jan. 28. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
:D Röfögni nem szokott? Mond neki, hogy változtasson magán, elég kiábrándító az étkezése.
2018. jan. 28. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Nálam ez szakítóok lenne, de szerencsére a nők nem így esznek.

Engem is idegesít, ha valaki a környezetemben így eszik.

Bár egy női rokonom rendszeresen beleeszik más ételébe, meg amikor fő a tűzhelyen, az is nagyon dühít valamiért.

2018. jan. 28. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Engem minden idegesít.
2018. jan. 28. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Toleráns vagyok, de ez undorító és megmondanám, ha nem változtat, szakítok.
2018. jan. 28. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én páromnak nincs idegesítő tulajdonsága, őt se látom feszültnek, ha velem van.

Szép kis kapcsolat lenne...

Te sohasem láttad enni korábban?

2018. jan. 28. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

engem az idegesít hogy milyen k urva lassan áll neki dolgoknak, vagy indul el. :D

mondjuk én mondtam is neki.

a helyedben mondanám neki, hogy undorító ahogy eszik, és változtasson rajta legyen szíves. nekem anyám eszik hangosan, teli szájjal beszél, borzalmas. neki is mondom mindig, hogy nyelje le szépen, aztán mondhatja amit akar. nem szokott megsértődni rajta.

mielőtt valaki nekem támadna, ha szól valaki hogy valami zavarja amit csinálok, mert mondjuk neki gusztustalan, én se csinálom előtte, és nem hisztizek rajta.

2018. jan. 28. 18:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Két idegesítő tulajdonsága van, amiket a tudtára is adtam, de ő ilyen.

Az egyik, hogy nem vigyáz semmire. Egy karcolás itt, egy repedés ott. Alig látszik, majd eltűnik, két nap és már észre sem veszed felszólalásokkal... -_- Ha megkérem arra, hogy javítsa ki, akkor jó, "majd holnap". Ami persze tudjuk mit jelent.

A másik, hogy állandóan beleeszik mindenbe. Belenyúl, beleharap. Tök mindegy, hogy az az övé, vagy az enyém, vagy akárkié, mindenbe belekóstol, amit én nehezen viselek, mert engem máshogy neveltek. Ha ennék egy darab sajtot, akkor kiveszem, levágom, visszateszem, a levágott darabot megeszem. Ő egyszerűen csak leharapja.

2018. jan. 28. 21:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Állandóan folyik az orra, és a torkában is összegyűlik ilyen váladék, mert porallergiás. Sajnálom, és tudom, hogy beteg, de ha beszedné az allergia gyógyszereit, nem lenne gond, csak elálmosítják szerinte. De az állandó szipogás, orrszívás, szüttyögés, zsepibe köpködés, orrfújás kiidegel. Na meg a koszos zsepik mindenhol, amiket nem takarít el maga után (mert jó lesz az még... WTF???).

Ami még ilyen az a hangos böfögés, el lehet intézni kulturáltan is, én is el tudom.

Ja és mindig elkésik. Számára az idő, mint olyan, egy nonszensz fogalom.

Attól még nagyon szeretem ám. Csak van pár dilije ;)

2018. jan. 29. 21:23
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Ennél nagyobb gondod ne legyen.:) Amúgy az enyém (férfi), tüsszentés közben üvölt Szó szerint. Neki ez így kényelmes, és azt mondja, ha visszatartja a kiabálást akkor az fáj neki. ??????? Nem értem hogy tehet ez jót a torkának, na mindegy. Engem ez az egy zavar csak. Amúgy otthon nem finomkodik a kajával sem. Habzsol, néha csámcsog is, a böfögés pedig jó hangos, de az nálam is az. Én még mellé folyton le is eszem magam. Senki nem tökéletes. Az ember mikor éreze kényelmesen magát? Ha otthon sem lehet a szerelmével, az már rég rossz. Ettől még szeretem, és sosem szakítanék ilyen hülyeségek miatt.
2018. jan. 31. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!