Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít, ahogy a párom eszik. Nektek milyen tulajdonsága idegesít a pártoknak?
Egy éve kiírt kérdés ahogy látom ez is. Viszont kedves utolsó!: Ezt nagyon jól látod a dolgokat hol máshol érezné magát az ember kényelmesen ha ez nem a saját családban van jelen ez a megszokott kényelem úgy látom utolsó!, hogy itt talán te vagy többi válaszolóval ellentétben akiknek akkor minek a barát, férj család, ha ... Talán te vagy az egyetlen értelmes hozzászóló, aki még" hülye" kérdésre normális értelmes választ tudott hozzátenni.
Kérdező!: Gondolom azóta megoldódott ez a probléma, de ha nem, akkor annyi bambi. Még most is azt mondom neked én magam is, hogy egy ilyen pitiáner dolog miatt szakítani az hát szerintem is baromság ha valami nem tetszik nekem most is a válaszom, hogy arra van az ajtó, amennyiben nálam...Na mindegy de ezért mindjárt szakítani, mindha minden nap vert volna hát szerintem...
Előző vagyok: Még annyi:("engem is idegesít, ha valaki a környezetemben így eszik") Nekem erre az lenne a válaszom, hogy Mi van?? hee nekem dumálsz kis***nyám? Arrébb lehet menni, ha nem tetszik valami ha meg idegesíti hát akkor duplán így járt azzal már én nem tudok mit tenni egyen öt méterrel arrébb azt annyi, meg egy bambi.
Na jó azt hiszem, hogy egy kicsit az indulatok felé kanyarodtam, na de ha szakítás, akkor annyi fő a szabadság na meg a kényelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!