Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy elmentem a ket gyerekkel nemsokra ra mar a helyemen volt egy masik no?
Kívül-belül vonzó férfi vagyok mások szerint is. Miután az exem otthagyott a gyerekkel (ő hagyott ott, mert már "nem volt szerelmes"), egy héten belül mással döngettem és 1 hónappal később lett új kapcsolatom.
Ha jól néz ki az exed, ne csodálkozz ha egyből talál magának valakit
34/F
Ha nő miatt lett volna, már kiköltözésed napján odament volna.
Ez elég normálisan hangzik... Egy kapcsolatnak vége, miért ne legyen új??
Ha elmentél, és vitted a két gyereket, miért csodálkozol, hogy a volt férjednek lett új kacsolata? Te elmentél. Ezután semmi közöd nincs hozzá, hogy kivel mit csinàl szabadidejében és/vagy azokon a napokon, amikor nem a gyerekekkel van.
Miért nem a saját életeddel foglalkozol?
A mi családunkban hamarabb költözött be az új nő, minthogy elment volna a régi. Egyik szobában anyu a gyerekekkel, a másikban apu az új nővel.
Hidd el, lehetne rosszabb.
Koszonom es sajnalom
..
2napra ra h elmentem ott allt a koltozteto az uj csajjal a haz elott ... en meg meg 2 dobozunkert mentem onnan tudom.irto rossz h lecsereltek 6ev 2gyerek igy a kukaba ment
En is igy jártam. O bejelentette, h van valakije, menjek. O haza. Par hónap után elköltöztem saját ingatlanba 3 eves gyerekkel. Utána szinte rögtön új no be....Nagyon fajt. A haz, amit en újítottam saját kézzel, a bútorok, a tárgyak, az emlékek, ennyit jelentett neki... Ilyenkor semmi sem számít nekik. Szomszédok lestek...
Akinek érzelmi intelligenciája nulla, nem tudsz mit kezdeni.
Rosszul valasztottal tanulj belole
A hazassag erteke megkopott a hazastars lecserelheto szebbre jobbra
Az esely ezt a csajt is csereli igen nagy 2/3 ev
Ne busulj es kovetkzo kapcsolatba ne szulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!