Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pontosan mit kell adnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mit kell adnom a gyerekkel lathatasra?

Figyelt kérdés

Ruhát gondolom mindenképp. Pelenkát? A napi vitaminjait és gyógyszerét adnom kell a két napra,hogy majd hozza vissza az apa vagy elég ha szerzek receptet?

Köszi! :)

2016. szept. 7. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha beteg volt én mindig raktam neki gyógyszert es az apa vissza hozta! Pelenkát csak az elején raktam aztan vetek magukhoz külön ők isígy azt már nem kell!
2016. szept. 7. 21:55
 2/6 A kérdező kommentje:
A fiamnak bizonyos gyógyszerekre folyamatosan szüksége van. Ezek sokáig elállnak, így nekem az lenne logikus, hogy legyen ott is külön.
2016. szept. 7. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor nekem ésszerűnek tűnik, ha veszel egy adagot, és odaadod az apjának. Arra ne várj, hogy ha receptet ki fogja váltani, bár nem ismerem a volt párodat... lehet, hogy ő megbízható ilyen szempontból.
2016. szept. 8. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
En rakok ruhát kb 2-3 szor annyit, mint nap. Mindenfélét, mert elromolhat az idő. Gyógyszert, ha kell. De jobb, ha ott is van. Játékokat szoktam, amit a kisfiam két. Es a nagy plusst, amivel a válás óta alszik- engem helyettesit vele szerintem. Neha rollert, biciklit, bekatalpat, mikor mire van igenye. En tennék be egy két pelenkát, de azt illene venniük.
2016. szept. 9. 05:18
 5/6 anonim ***** válasza:
8%
Szép kis "anyák" vagytok mondhatom, hogy elüldöztétek a gyereketek apját.. Mi van, az új ember nem nagyon helyettesíti a igazi apját a gyereknek és ilyenkor jó az igazi is? Ha ha ha...
2016. szept. 10. 07:06
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Kedves #5 te meg ferfi szemmel is nagyon nagy hanyas vagy kopd le magat !!!!!!!!!!!
2016. szept. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!