Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mit kell adnom a gyerekkel lathatasra?
Figyelt kérdés
Ruhát gondolom mindenképp. Pelenkát? A napi vitaminjait és gyógyszerét adnom kell a két napra,hogy majd hozza vissza az apa vagy elég ha szerzek receptet?
Köszi! :)
2016. szept. 7. 21:52
1/6 anonim válasza:
Szia! Ha beteg volt én mindig raktam neki gyógyszert es az apa vissza hozta! Pelenkát csak az elején raktam aztan vetek magukhoz külön ők isígy azt már nem kell!
2/6 A kérdező kommentje:
A fiamnak bizonyos gyógyszerekre folyamatosan szüksége van. Ezek sokáig elállnak, így nekem az lenne logikus, hogy legyen ott is külön.
2016. szept. 7. 22:07
3/6 anonim válasza:
Akkor nekem ésszerűnek tűnik, ha veszel egy adagot, és odaadod az apjának. Arra ne várj, hogy ha receptet ki fogja váltani, bár nem ismerem a volt párodat... lehet, hogy ő megbízható ilyen szempontból.
4/6 anonim válasza:
En rakok ruhát kb 2-3 szor annyit, mint nap. Mindenfélét, mert elromolhat az idő. Gyógyszert, ha kell. De jobb, ha ott is van. Játékokat szoktam, amit a kisfiam két. Es a nagy plusst, amivel a válás óta alszik- engem helyettesit vele szerintem. Neha rollert, biciklit, bekatalpat, mikor mire van igenye. En tennék be egy két pelenkát, de azt illene venniük.
5/6 anonim válasza:
Szép kis "anyák" vagytok mondhatom, hogy elüldöztétek a gyereketek apját.. Mi van, az új ember nem nagyon helyettesíti a igazi apját a gyereknek és ilyenkor jó az igazi is? Ha ha ha...
6/6 anonim válasza:
Kedves #5 te meg ferfi szemmel is nagyon nagy hanyas vagy kopd le magat !!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!