Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlélni egy válást kicsi gyerekkel? Aki hasonló helyzetben volt vagy aki így nőt fel, írna?
Minél kisebb, annál jobban viseli. Főleg hogy külön is éltek már. Innentől a válás csak jogi procedúra.
Te se hagyhatod el magad, gondolnod kell rá is. Légy előtte higgadt, nyugodt. Ne érezze, hogy baj van.
Mi elváltunk.
A gyerekek nem olyan tragikusan élik ezt ám meg mint a szülők.
Én is tettem fel hasonló kérdést itt.
Sokan azt írták hogy ha normálisak a szülők, nem harcolnak egymás ellen, akkor nincs probléma. Illetve érdemes a gyereket is megkérdezni ő neki mi a véleménye, mit szeretne, feltéve ha elég idős már. Valamint hogy anya és apa is legyen rendben lelkileg, legyen kiegyensúlyozott, boldog. Észreveszik ha valami gond van és zavarja is őket ha "depis" a szülő. Én is folyamatosan látogatom a gyerekeimet, megpróbálom legjobban kihasználni az együtt töltött kis időt. Először én is padlól voltam, adj időt magadnak, hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy most egy másfajta élet kezdődik. Ezt mindenkinek meg kell szokni, gyereknek és szülőnek is. Időbe telik. :)
Magadra figyelj ha te jól érzed magad a gyerek is jól fogja. Nem lesz gond.
mennyi idős? minél kisebb annál könnyebben?
Amúgy meg mit érdekel bárkit is hogy tervezett-e? Ha azt írja,hogy becsúszott,akkor lehet köpködni vagy mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!