Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak hogy megértse én nem fogok vele szexelni mikor mások is vannak a lakásban?

Figyelt kérdés
Itt alszok nála és mindig szexelni akar nekem is jól esne már de nem megy mert tudom itthon van az anyja.. Engem idegesít hogy itthon van. Félek is hogy meghallana vagy pont be akarna jönni a szobában és be van zárva mit fog gondolni?
2020. jan. 6. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Kategoriat tevesztettel? Mert ha a tini helyett, tenyleg felnott kapcsolatrol van szo, akkor gaz vagy! Szerinted az Anyja nem tudja, hogy ki szoktad nyitni a mezes bodont?! Ne viccelj!

Tegyetek be valami zenet, vagy na..nem muszaj visongani!

2020. jan. 6. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
"nem fogok veled szexelni mikor mások is vannak a lakásban".. igy próbáltad?
2020. jan. 6. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Az elsőnek van igaza. Egyébként mind az én, mind a párom családja tud kopogni. Sőt, náluk ha azt is mondjuk hogy bejöhetnek, akkor is csak résnyire nyitják az ajtót. Nálatok ez gondolod nem működne? Vagy miért nem szexeltek este, amikor alszik az anyja? Azt írtad nála alszol.
2020. jan. 6. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Úgy tesztek ezzel a szex dologgal mintha valami hudenagy dolog lenne.
2020. jan. 6. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
Úgy, ahogy most itt leírtad: " csak akkor, ha nincs más a lakásban".
2020. jan. 7. 02:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt pont egy ilyen baratnom mint te, o se akart soha meg ha eselyes volt hogy valaki hazajon akkor se. Szerencsere a fennvalo ugy rendezte hogy szakitottunk mert utana jottem ra hogy az ilyen lanyokat messzirol kell kerulni
2020. jan. 7. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!