Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért alap elvárás a legtöbb nő részéről hogy nyaraltassuk őket, etessük őket fancy éttermekben meg tehermentes lakásban éljünk egyedül?
Az ilyen nők úgymond a selejt kategória, más hátán kapaszkodnak fel, semmilyük nincs, csak pár darab bugyogójuk, jah meg elvárásaik. Ezek általában nem sürgetik a munkát, elvannak szépen munka nélkül, vásárolgatnak, műköröm, műszempilla stb, természetesen hosszú távon egy férfi sem vágyik erre.
Te nem tudom honnét szedted ezt az állítást.
Nyaraltatom magam és etetem magam.
Egyébként sem emiatt nincs nőd.
Én nem várom el ezeket, de ha ilyen sértetten írod, valószínűleg nyújtani se tudnád őket, de még magadnak se.
Évente többször megyek nyaralni segítség nélkül.
Magam készítek vagy veszek kaját.
Ritkán járok étterembe, de ha igen, fizetem a saját részem.
Egy gyönyörű lakáson osztozom két nagyon jó barátnőmmel.
22L
Miért neked ilyen nő kell?
Ha igen, mi a gond?
Ha nem, akkor miért foglalkozol ilyen nőkkel?
Én nem tudom milyen közegben mozogsz, de ha körülötted a legtöbb nő ilyen... Vagy csak az ilyenek állnak le veled? Az is elgondolkodtató lehet.
Inkább az a kérdés,ez a semmilyen szürke kisegér élet ez neked miért jó?
Hogy nincs igényed élni,csak vegetálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!