Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te hogyan buliznád ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan buliznád ki, hogy a párod támogassa, kipótolja a szemöldöktetkódat, ha ő nem kedveli a sminktetoválásokat?

Figyelt kérdés
Mit tennél, ha szemöldöktetoválást szeretnél, de mivel sajnos drága dolog és nincs olyan jövedelmed, kénytelen vagy a párodtól kérni hozzá, de ő ellenzi, pedig nagyon macerás mindig rajzolgatni. :-(

2019. aug. 28. 18:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
43%

Jézusom nem a 90es években élünk emberek. Ma már olyan szemöldök tetoválási módszerek vannak, amivel senki nem mondja meg, hogy a sajátod. Nem borotválják le majd húznak fekete vékony vonalat oda...

Én is szeretnék, és megyek is, bár saját pénzből. És igen, nagyon ritka a szemöldököm és meg hasonló szinű is mint a bőröm és szeretnek tetszeni magamnak. Első sorban az embernek magának kell tetszenie, már bocs.

Az én párom se repesett az örömtől, de o nem tudta, hogy a régi fekete krvás szemöldökön kívül lehet mást is már. Én megmutattam neki egy képet amin a csajnak tetovált szálas szemöldöke van, és nem tűnt fel neki. Sőt van két közös ismerősünk is akinek az van, róluk se gondolta és nem is látta, hogy az nem 100%-ba igazi. Szóval az ötletem,hogy mutasd meg neki milyet szeretnel.

2019. szept. 3. 12:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!