Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te hogyan buliznád ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan buliznád ki, hogy a párod támogassa, kipótolja a szemöldöktetkódat, ha ő nem kedveli a sminktetoválásokat?

Figyelt kérdés
Mit tennél, ha szemöldöktetoválást szeretnél, de mivel sajnos drága dolog és nincs olyan jövedelmed, kénytelen vagy a párodtól kérni hozzá, de ő ellenzi, pedig nagyon macerás mindig rajzolgatni. :-(

2019. aug. 28. 18:54
1 2 3
 11/21 Sunshinedoll ***** válasza:
96%

Nem tudom, én csak olyanokat szoktam megvenni, amikre pénzem is van.

Egy szemöldököt megrajzolni azért mégse csak olyan, mint felnyalni az Ádám teremtését a plafonra egy kápolnába. De lehet én rajzolok rosszul.

2019. aug. 28. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Nem az én testem, minek fizessem ki?
2019. aug. 28. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

De ez milyen eszetlen divat? Kinől magától, te kitépkeded, és újrarajzolod?

Amúgy baromi ronda. Krvás. De ha te ettől érzed csininek magad...

2019. aug. 28. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:
19%

Spórold össze.Nekem is van 15000 Ft-ért ütötte át újra.Tudom vannak ennél jóval drágábban dolgozók is.Adj el valamit,rakd félre a 200Ft-at.

Nekem nincs leborotválva,festeni is szoktam nyáron,eddig még senki nem mondta,hogy csúnya.Nem mindenki egy csíkot húzat oda.

2019. aug. 28. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Normális férfit erre nem veszel rá
2019. aug. 28. 22:31
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Emlékszem, amikor az a nagyon vékony, csíkszemöldök volt a divat és mindenki olyat tetováltatott magának. :D ma meg már annyira ciki (pláne amikor zöldül és kopik), hogy sokan inkább visszanövesztik vagy megrajzolják maguknak.

A mostani szemöldökdivat is nagyon ciki lesz pár év múlva, viszont a tetoválás egy életre szól.

Ez nem egy pillangó a karon vagy egy szívecske valahol, hanem az ARCODON van, ráadásul karaktert is ad az arcodnak, nagyon gáz lesz ha már nem fog tetszeni.

2019. aug. 29. 01:39
 17/21 anonim ***** válasza:
43%
Sehogy. Amit én szeretnék, azt én állom, amíg pedig nincs rá pénzem, várok és gyűjtök, mint egy normális ember, nem a pasimon élősködök. A másik meg, hogy egy igazi primitív, közönséges proli dolognak tartom a szemöldöktetoválásokat, szóval azt még ingyen se.
2019. aug. 29. 10:33
 18/21 anonim ***** válasza:
17%

Mennyi okos ember van itt te jó ég. A kozmetikai tetoválás 1-1,5 év alatt kikopik, de az előttem nemsokkal levő válaszolónak üzenem, hogy te inkább örökre szólót csináltass.

Amúgy ne kéregess kérdező, vagy pedig ígérd meg hogy visszaadod következő hónapban. Spórolj valamin és meglesz. Amíg tart a tetoválás addig meg növeszd ki a sajátodat hogyha kikopik ott legyen a rendes.

2019. aug. 29. 11:21
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

Sehogy, mert nem az ő dolga, hanem az enyém, hogy megteremtsem rá a pénzt. Amúgy meg én is minden nap kifestem a szemöldököm, mert a szélén ritkásabb, és nem halok bele, nem akkora nagy macera, nem vagyok királykisasszony.

Plusz a ceruza majd jó lesz akkor is, ha majd őszül a hajam.

2019. aug. 30. 10:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sok mindent elviselek a páromon, de a sminktetkó nálam szakítási ok. Egyszerűen nem tetszik.
2019. aug. 31. 05:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!