Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan buliznád ki, hogy a párod támogassa, kipótolja a szemöldöktetkódat, ha ő nem kedveli a sminktetoválásokat?
Figyelt kérdés
Mit tennél, ha szemöldöktetoválást szeretnél, de mivel sajnos drága dolog és nincs olyan jövedelmed, kénytelen vagy a párodtól kérni hozzá, de ő ellenzi, pedig nagyon macerás mindig rajzolgatni. :-(2019. aug. 28. 18:54
2/21 Shai-Hulud válasza:
Bevallom, nem tudom... Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem nőtt SAJÁT szemöldököm.
3/21 anonim válasza:
A sugarbaby oldalakon érdeklődj!
Bár ha egy pasit dugsz pénzért, akkor ott a többi is, aki hajlandó fizetni
4/21 anonim válasza:
Kevés rondább dolgot tehetnél magaddal. Tudod, miért nem támogatja a párod? Mert te nem látod a szemöldöködet, de ő igen! Miért támogassa azt, ami nem tetszik neki? Amúgy meg a jó öreg szex mindig bejön, ha egy pasitól akarsz valamit.
5/21 anonim válasza:
Azert ez nem egy eletbevagoan fontos dolog.
Ha ennyire fontos neked (es ennyire nincs penzer, kb 50000 ft korui egy tetko egy jobb helyen), akkor meg nem okosabb megmaradni a rajzolgatasnal?
6/21 anonim válasza:
Ha nem támogatja nem várhatod el hogy fizesse. Spórold össze az árát és abba nem szólhat bele.
7/21 anonim válasza:
Azt tenném, hogy vennék pár száz forintért egy szemöldökceruzát és minden nap felrajzolnám magamnak a szemöldököm, akár éveken át is, ameddig nem gyűjtök össze elég pénzt sminktetoválásra és nem kell pofátlan módon másoktól koldulnom. "Nagyon macerás".. ja, mondjuk személy szerint ritkán rajzolgatom a sajátom, de ilyenkor max 5 perc alatt kész is vagyok...
8/21 Metionin válasza:
Sehogy. A saját testemmel azt csinálok amit akarok de sohasem kérnék mástól pénzt rá. Ha szükségem lenne arra a tetkóra, szépen gyűjtenék rá és megcsináltatnám (egy természetes hatású szálas szemöldöktetkó azért elég drága de hosszú távon jobban megéri mint rajzolgatni).
9/21 anonim válasza:
Nem értelek... én szereték tetszeni a páromnak :)
10/21 qkker1 válasza:
"Ha nem támogatja nem várhatod el hogy fizesse. Spórold össze az árát és abba nem szólhat bele."
Utána jóeséllyel szakít is vele, elvégre rohadtul ellenzi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!