Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Baratom (24 eves) en 21L....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom (24 eves) en 21L. Benn van egy csaladi chatben ahol csak szulok + baratom meg a huga (20eves) van, a huga pasija nincs benn es en sem. Ez igy serto ram nezve vagy okes, mivel a huga parja SINCS benn?

Figyelt kérdés
Azaz elsore arra gondoltam mivel csak szuk kor van benn es a huga baratja sincs a chatben igy nem serto. Baratom nagyon reg ota egyetlen 1x irt bele h "mi is jol vagyunk". Akkor lenne serto ha a huga parja benn lenne nem?

2019. júl. 24. 15:54
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Mert en senkit se alaztam es mocskoltam itt. De mindenfele ocsmanysagokat irtak otthon a fotelbol.. nem sertegettem senkit es undorito amiket irtak.. nem vagyok ra kivancsi.

Van jobb dolgom.

2019. szept. 1. 21:13
 32/40 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam ki h egymast alazzuk.. kn igen-nem valasz is eleg volna
2019. szept. 1. 21:14
 33/40 Noren1989 ***** válasza:

No, a válaszokban levő hablatyot nem olvastam el.

A fő kérdésedre a válasz: így nem gáz.

2019. okt. 14. 11:35
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkozol, hogy korrekt-e, hogy nem vagy benne a családi csoportban, de semmilyen szinten nem tekinted a családodnak őket. Marha nagy dolog lenne befestened a Mama haját. Mint mondtad legalább egy órát elvenne az életedből :D. Egyébként, meg ahogyan megnyilvánulsz róluk az is eléggé leereszkedő és olyan színezete van, hogy mindenki örüljön, hogy egyáltalán köszönni hajlandó vagy a párod rokonainak. Tipikus beképzelt csitri hozzáállás ez is meg az is, hogy megsértődsz azon ha nem olyan véleményt kapsz ami neked tetszik.
2019. okt. 14. 11:37
 35/40 A kérdező kommentje:

Kedves vagyok veluk! Nem csitris! :D ...

Igen, mondta barátom,hogy a tesoja pasija sincs tovabbra se a chatben!! Tud rola o is de nem is akarna benn lenni meg be se teszik. Igy tenyleg semmi nincsen..

Annyira aktiv a chat hogy havi 2 sor van azota benn,azt se parom irja de meselte ha vicces volt. Es mondta hogy neem a hugom faszija nincs benn.

2019. okt. 14. 11:52
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? A válaszaid után szívből remélem hogy a huga párja bekerül és te nem.... hogy lehetsz ekkora tapló? Egy hajfestésbe belehalsz? Inkább azt az egy órát (se) a fiával töltöd mikor amúgy is együttéltek? Lehet óvatosan is hajat festeni a másiknak, nem kell nyakig festékesnek lenni. Lehet barátkozni akar mert látja hogy veled beszélni se lehet mert pár szóval lerázod. Önző és bunkó vagy. Ne csodálkozz ha ennek egyszer lesz böjtje, megérdemelnéd
2019. okt. 14. 12:26
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
35. Na látod ez itt probléma, hogy annyira éretlen vagy, hogy a mondanivalómból annyi ment át, hogy csitri. Amúgy meg a csitri nem azonos jelentésű a bunkóval, hogy szembe állítható lenne a kedvességgel. De kérlek erre már ne válaszolj! ;)
2019. okt. 14. 12:35
 38/40 anonim ***** válasza:

Nekünk is van családi chatünk, párom nincs benne.

Van olyan is, ahol csak szüleim, én és ő vagyunk, de azt nem nagyon használjuk.

2019. okt. 15. 17:19
 39/40 A kérdező kommentje:

Na ezt aki ide irogatott hogy dugo pajti.. remelem sose hasznaljak masra csak arra! Mert egy oszton leny! Es csak arra valo h uritsenek bele/vagy o urit valakibe.

Nem tudja es kivanom ne is tudja meg milyen az,hogy nem csak b.ni hanem szeretkezni..

Nagyon primitiv..aki szerinte nem hazastars az csak dugo pajtas! Ezt igy kb kijelentette. Csak akik osszehazasodtak tartoznak ossze. Nagyon boszme nezetek ezek.

Na o egy osztonleny volt itt..

2019. okt. 15. 20:37
 40/40 A kérdező kommentje:
Tehat akik nem hazasok is..rohadtul de osszetartozhatnak..nem a papir teszi de aki ide irogatta ezt o egy amoba szintjen van. Szeretkezni nem tud csak...uriteni. Mert osztonbol van..nem erzesbol es tudatbol a szerencsetlen..
2019. okt. 15. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!