Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom (24 eves) en 21L. Benn van egy csaladi chatben ahol csak szulok + baratom meg a huga (20eves) van, a huga pasija nincs benn es en sem. Ez igy serto ram nezve vagy okes, mivel a huga parja SINCS benn?
Mert en senkit se alaztam es mocskoltam itt. De mindenfele ocsmanysagokat irtak otthon a fotelbol.. nem sertegettem senkit es undorito amiket irtak.. nem vagyok ra kivancsi.
Van jobb dolgom.
No, a válaszokban levő hablatyot nem olvastam el.
A fő kérdésedre a válasz: így nem gáz.
Kedves vagyok veluk! Nem csitris! :D ...
Igen, mondta barátom,hogy a tesoja pasija sincs tovabbra se a chatben!! Tud rola o is de nem is akarna benn lenni meg be se teszik. Igy tenyleg semmi nincsen..
Annyira aktiv a chat hogy havi 2 sor van azota benn,azt se parom irja de meselte ha vicces volt. Es mondta hogy neem a hugom faszija nincs benn.
Nekünk is van családi chatünk, párom nincs benne.
Van olyan is, ahol csak szüleim, én és ő vagyunk, de azt nem nagyon használjuk.
Na ezt aki ide irogatott hogy dugo pajti.. remelem sose hasznaljak masra csak arra! Mert egy oszton leny! Es csak arra valo h uritsenek bele/vagy o urit valakibe.
Nem tudja es kivanom ne is tudja meg milyen az,hogy nem csak b.ni hanem szeretkezni..
Nagyon primitiv..aki szerinte nem hazastars az csak dugo pajtas! Ezt igy kb kijelentette. Csak akik osszehazasodtak tartoznak ossze. Nagyon boszme nezetek ezek.
Na o egy osztonleny volt itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!