Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom (24 eves) en 21L. Benn van egy csaladi chatben ahol csak szulok + baratom meg a huga (20eves) van, a huga pasija nincs benn es en sem. Ez igy serto ram nezve vagy okes, mivel a huga parja SINCS benn?
Epp ez a baj h mar legalabb 15 alkalommal megjegyezte az anyukaja (50 eves) hogy hajat akar festeni es ramnezett es megkerdezte h esetleg mikor erek ra!? Es tudtam h azert h en festegessem neki :D ezert inkabb tenyleg a hulyet eljatszva megkerdeztem h "Mire mikor erek e ra?" Hogy ne kelljen.. aztan azt mondta h befesthetnem a hajat. Es azt mondtam h "Nem" es megkoszontem a lehetoseget 😀😀😀
De ha azt mondom h most bocsi nem de legkozelebb..akkor ugyanazt eljatsza..
Illedelmesen nem ertette.
Azt az egy oracskat meg inkabb kettesben a fiaval akartam tolteni :)
Egyebkent borzalmasan zavar engem hogy illedelmesen finoman nem jutottam semmire mert ugyanugy kitalt ezt azt.. mikor nekem csak arra van igenyem h 2 havonta leuljunk 15 percre es megbeszeljuk ki hogy van..en hogy haladok a sulival stb stb ok hogy vannak.. nekem ez a sok minden nem kell. De ha igy talalom setodik..
Ugy szoktam atmenni hozzajuk h illedelmesen koszonok maximum 3 rovid mondat h mi sikerult jol az eletemben es megyek baratom szobajaba..
Ez volt mig ossze nem koltoztunk.
Hát nagyon remélem én is, hogy kamu ez a kérdés, mert ez így nagyon gáz.
Mi közöd van a családi beszélgetésükhöz? Az égvilágon semmi. Attól még, hogy ti egy pár vagytok, és a szülei téged is és a párod húgának a párját is családtagnak tekinti még nem lesztek a szűk család része, és nincs semmi közötök az ő privát beszélgetéseikhez.
Emberek! En eloszor finoman kedvesen mondtam el neki h most nem szeretnem befesteni a hajat.
Csak nem hagyott vele a "mama" :D
Elso ok h festett voros es a szin amugy jo de total osszefog mindent foleg a kezem. Kozben azt hallgatom h az en hajamban eredetileg van voros arnyalat es nehogy megint fekete legyen a hajam mint 2 even at korabban.. De az is jo volt csak mindenki szt az eredeti jobb. De ez tok kedves csak 20x hallani.
Masik okom,hogy nem szeretnek azert atmenni h hajat fessek neki,inkabb siman meglatogatom oket parommal leulunk es hallgatjuk a semmit :D aztan puszi es go home.
Tapintatosan nem ment. Most orokke fapofaval nyeljem a bekakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!