Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom (24 eves) en 21L. Benn van egy csaladi chatben ahol csak szulok + baratom meg a huga (20eves) van, a huga pasija nincs benn es en sem. Ez igy serto ram nezve vagy okes, mivel a huga parja SINCS benn?
Azért irigylem a problémáidat. Akárhány ilyen közös chatbe hívnak, az első dolgom mindig letiltani az értesítéseket. Nemhogy még azon problémázzak, hogy egy másik család miért nem vesz be.
21évesen viselkedhetnél érettebben, mint egy 14 éves csitri.
Egyrészt semmi közöd a szűk családi beszélgetéshez.
Másrészt, a húg barátja sincs benne, így nem kell kirekesztve érezve magad. Egy elméleti kérdésen készülsz megsértődni. Szegény barátod.
Harmadrészt, amúgy sem kell kirekesztve érezned magad, mert ahhoz a beszélgetéshez semmi közöd (lásd első pont).
23L (akinek a barátja szintén nincs benne a családi beszélgetésben és fordítva)
Sajnos keresned kell valami komolyabb okot, amiért megsértődhetsz a családjára, mert ez nagyon erőltetett.
Bízunk benned, szerintem tuti sikerül megtalálnod.
Szerintem az a ciki, hogy rágódsz azon megsértődj e mert a szülei amit írnak azt te nem látod....
Azért nem írnak normális választ mert már maga ez a gondolataid annyira abszurd, hogy nehéz rá reagálni. De tessék. Okos ember nem hogy nem sértődik meg, nem is gondolkozik azon ez sértő e.
Tök mindegy mennyit ír a szüleinek nem a te dolgod mit írnak egymásnak.
Jobb lenne,ha inkább bekamuznád, hogy kamu a kérdés, mert így, hogy erősködsz, hogy komoly, még gázabb.
Szerintem sértődj be mindenképpen és hívd fel a barátod anyukáját, hogy milyen állati durcis vagy amiért nem vettek be a saját családi chatükbe és ha gyorsan nem vesz be téged is meg a barid tesójának a bariját akkor öngyi leszel és az az ő lelkén fog száradni. :(
De ha ez nem válik be, más kifogást kell találnod, miért nem csipázod a párod szüleit és miért nem akarsz látogatóba járni hozzájuk.
Pl hogy a kedves mama úgy festetett hajat, hogy veled nem beszélte meg előre.
Vagy elment a postára és nem szólt, pedig neked is kellett volna menni és így nem tudta elintézni a dolgodat ezért neked is el kell menned.
Vagy nem is tudom.
Komolyan, 21 éves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!