Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés esetén mennyi pénzt szokás a családi kasszába adni?
Mi 50 ezret fejenként belerakunk egy dobozba minden hónap elején.
Abból kifizetjuk a rezsit, a közös költséget, és kaját is abból veszünk.
Ha elfogy 25.én, mindketten teszünk még bele pár ezret. aztán elsején újra 50et.
A rezsi fele nem minden esetben reális.
Pár kicsit végletes pelda: 5 szobás lakás telen 26 fokra fűtve, olyan hobbi, ami a normál villanyszamla 3x-osat termeli, speciális, drága étrend...
Én azt kérném el, amennyivel több lett a rezsi, hogy ott vagy, illetve fedezed az étkezésed.
Rezsi, kaja fele attól független mennyit keresel.
Vagy esetleg kérdezd meg a párod.
Az elején mi fele-fele.
De az fizum jócskán megemelkedett az övéhez képest. Duplája. Így én picivel többet fizetek. Mondjuk én 100 ezret adok, ő 75-öt.
Mi albérletben lakunk, ezért ennyi.
Ott kezdődnek a gondok hogy az ő házába! Egy közös házba kellene költözzetek aminek közösen fizetitek a hitelét...
Így csak egy leszel a rib..cai közül akik ingyen aludnak ott! Nyugi, hamar kint találod majd magad.
"Ott kezdődnek a gondok hogy az ő házába!"
Ja, szóval adjam el a lakásom, vegyünk közösen, aztán ezt ismételjem kapcsolatonkent? Vicces lenne.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!