Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés esetén mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés esetén mennyi pénzt szokás a családi kasszába adni?

Figyelt kérdés
Néhány hét múlva összeköltözünk a párommal az ő házába. Nem szeretném eltartatni magam, ezért szeretnék beleadni a költségekbe pl számlák, kaja stb. Sohasem voltam még hasonló helyzetben. A fizetés hányad részét szokás ilyenkor az asztalra tenni? Teszem fel én most keresek havi 200 ezret akkorwnnyit tegyek le? A párom ennél többet keres de akkorsem szeretném hogy ne adjak bele semmit mert az előző élettársa ilyen volt hogy semmit nem adott bele és ez érthető módon feszültségeket keltett.
2019. júl. 9. 09:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Az összköltség felét.
2019. júl. 9. 09:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A pontos összeg, figyeeeeeelj, tadammm: leülni és megbeszélni. 😄 31F
2019. júl. 9. 09:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg, ennyi. Én felezném a közös költségeket, a többivel meg azt csinálsz amit akarsz.
2019. júl. 9. 09:34
 4/15 anonim ***** válasza:
60%

Mi 50 ezret fejenként belerakunk egy dobozba minden hónap elején.

Abból kifizetjuk a rezsit, a közös költséget, és kaját is abból veszünk.

Ha elfogy 25.én, mindketten teszünk még bele pár ezret. aztán elsején újra 50et.

2019. júl. 9. 09:41
 5/15 anonim ***** válasza:
44%

A rezsi fele nem minden esetben reális.

Pár kicsit végletes pelda: 5 szobás lakás telen 26 fokra fűtve, olyan hobbi, ami a normál villanyszamla 3x-osat termeli, speciális, drága étrend...

Én azt kérném el, amennyivel több lett a rezsi, hogy ott vagy, illetve fedezed az étkezésed.

2019. júl. 9. 09:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Rezsi, kaja fele attól független mennyit keresel.

Vagy esetleg kérdezd meg a párod.

2019. júl. 9. 11:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az elején mi fele-fele.

De az fizum jócskán megemelkedett az övéhez képest. Duplája. Így én picivel többet fizetek. Mondjuk én 100 ezret adok, ő 75-öt.

Mi albérletben lakunk, ezért ennyi.

2019. júl. 9. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Aztán mi lenne, ha vele beszélnéd meg? Mindenhol mások a kiadások és vele fogsz élni, nem velünk.
2019. júl. 9. 12:26
 9/15 anonim ***** válasza:
19%

Ott kezdődnek a gondok hogy az ő házába! Egy közös házba kellene költözzetek aminek közösen fizetitek a hitelét...

Így csak egy leszel a rib..cai közül akik ingyen aludnak ott! Nyugi, hamar kint találod majd magad.

2019. júl. 9. 12:32
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

"Ott kezdődnek a gondok hogy az ő házába!"

Ja, szóval adjam el a lakásom, vegyünk közösen, aztán ezt ismételjem kapcsolatonkent? Vicces lenne.

N

2019. júl. 9. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!