Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az eljegyzés előtt vagy után szokás összeköltözni?
Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.
Én valahogy nem szerettem volna x számú pasival együtt élni, mire kiderül melyikük gondolja komolyan a kapcsolatot annyira amennyire én, mert én házasságban szerettem volna élni hosszútávon.
Szóval csak azzal költöztem össze aki legalább előtte megkérte a kezemet. Így nem volt 3-4-5-6 élettársi kapcsolatom a nagy Ő előtt, csak egy. Ő az EGYETLEN, nem a sokadik, akivel együtt éltem/élek jelenleg is. Ez neki is sokat jelent.
Azt tudtuk, hogy az összeköltözéssel semmi probléma nem lesz, mert az együtt járás alatt is rengeteget voltunk együtt, és valóban semmi gond nem volt se összeköltözés után, sem az esküvő után. Mert ugye kapcsolat és kapcsolat közt is óriási különbségek vannak.
Ugyanigy gondolkodtam mint az elozo.
Nem akartam tobb pasival is osszebatyuzni probalgatni.
Addig jartunk amig jol megismertuk egymast es eljegyzett majd ra 6 honapra eskuvo es csak utana koltoztunk ossze.
Huseg hazassag kozos elet sok sok kopmromisszum es igazodas egyutt kozos elet sok sok munka.
Mi eldontottuk egymas mellett maradunk mindent megoldunk es igy is lett. Ebben a honapban volt a 25 hazassagi evfordulonk es a 27. ismerkedesi evfordulonk.
Ez az osszekoltozesi tevesme csak oda vezet hogy tobb elettarsi kapcsolatok is vannak a hazassag elott ertelmetlen dolog.
Regi felfogas szerint csak az eskuvo utan szokas osszekoltozni ... persze ez a mai ertelemben mar maradi felfogas.
Mai modern felfogas szerint pedig mar akkor koltozol ossze barkivel is, amikor cask akarsz. Nem szukseges hozza sem eljegyzes, plane nem eskuvo.
Igen am, de valahol a ketto kozott van az igazsag. Valoszinu a szulok meg regi vagasuak, ezert nem orulnenek a "vadhazasagnak", ezert az O megnyugtatasuk vegett eredmenyre vezeto lehet elobb megkerni a lany kezet es csak utana osszekoltozni.
A környezetemben az együttélés nélküli elköteleződések mind rosszul sültek el.
Egyértelműen az "eljegyzés előtt"-re szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!