Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
hát vagy elkéred a szülőktől ( leginkább az apától) elmondod hogy szereted, stbstb... és kéred hogy adja az áldását rátok.
2/13 anonim válasza:
vagy ha már megkérted mit akarsz mondani?:D
3/13 anonim válasza:
azt, hogy Kedves Mama! és Kedves Papa!
4/13 A kérdező kommentje:
Nem kertem meg ezert kerdeztem..:D amugy mikor a szuloktol kerem meg ott kell legyen a lanyis,vagy tole meg lehet kerdezni maskor hogy legyen meglepetes?
2013. nov. 18. 15:00
5/13 anonim válasza:
Tisztelt szülők, elvenném a lányukat, ne kelljen már kérnem!
6/13 anonim válasza:
Remélem nem úgy kéred el a nőt a szülőktől hogy már rég együtt éltek, mert akkor elég gáz.
Szerintem elég lenne ha megkérnéd a csajt és ha igent mond akkor közösen bejelenteni a szülőknek.
8/13 anonim válasza:
"amugy mikor a szuloktol kerem meg ott kell legyen a lanyis,vagy tole meg lehet kerdezni maskor hogy legyen meglepetes"
Először a lánytól kérdezd meg, hogy hozzád akar-e menni, csak utána a szülőktől.
9/13 anonim válasza:
Ez szerintem régen volt divat :) Elég ha megkéred a lányt,és bejelentitek a szülőknek a dolgot :)
10/13 anonim válasza:
Apukám ezt mondta a Nagyszüleimnek:
- Adják vagy nem adják? Ha adják úgy is jó, ha nem adják még jobb.
Mire a Nagymamám:
-Viszed fiam, vagy vigyem utánad?
Mondjuk ez náluk működött, elég poéngyáros volt mindenki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!