Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnám ezt értetni a barátnőmmel?
Nem akarok vele összeköltözni, mert nem akarom, hogy megváltozzon az életem. De nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám vele megértetni. Most az van, hogy egy hónapban olyan 16-17 napot dolgozom. A többin meg alszom, kijárok a focicsapat meccseire. Tévét nézek, vagy lemegyek a ház alatti kocsmába iszogatni a haverokkal.
Viszont ha összekötlözöm vele, biztos kellene neki valamit segíteni, mert kertes házban lakik. El kellene mennem vele ide-oda, moziba, színházba, rendezvényekre. Ő mindig megy ilyenekre, meg külföldre is jár kirándulásokra.
És hát az is biztos, hogyha ott lennék vele egy fedél alatt, akkor nem elégedne meg a kétheti egy szexszel, mert most kb. annyiszor megyek át hozzá.
No meg van egy számomra roppant idegesítő szokása: folyton tanul. És néha célozgatott is arra, hogy az angol tanfolyamra ahová jár, járnak párok együtt. Lehet, hogy még arra is el kellene mennem vele. Nekem viszont semmi kedvem tanulni. Meg pénzem sem lenne a rendezvényekre, meg a tanfolyamokra. 54/F

Honnan gondolod, hogy ő össze akar veled költözni?
Amúgy részben megértelek, kényelmes így neked, van is és szabad vagy közben, lehet én sem akarnék változtatni ezen. Mióta ismeritek egymást, és mit érzel iránta?

Remélem, ez kamu kérdés.
Amikor olvastam írásod, azt hittem 19-20 év körül lehetsz.
Neked nem kell barátnő, max. szerető.

Nekem már van családom. Van egy elvált feleségem, három lányom, és négy unokám.
Honnan tudom, hogy össze akar költözni velem? Onnan, hogy legalább havonta egyszer megkérdezi, hogy mikor költözünk már össze végre.
Hogy mit érzek iránta? Szeretem. De nem akarom megváltoztatni az életemet miatta.
Két éve vagyunk együtt.

Attól tartok, hogy ha megmondom, hogy vége, akkor már másnap megy a bíróságra behajtani rajtam a tartozást, akkor pedig utcára kerülök.
Most olyan a helyzetünk, hogy a legutóbbi kérdése után lehurrogtam azzal, hogy ne hisztizzem folyton velem. Ez több mint 1 hónapja volt, azóta sem kerestem, és ő sem hívott. Így aztán nem kérte azóta sem a tartozást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!