Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 2,5 éve vagyunk együtt, és minden nap veszekszünk. Szakítsak vele?
Ismerek ilyen párt és habár a srácot se kell félteni de a csaj mindenen túl tesz bunkóságban. Ha véletlen velük vagyok és elkezdik a műsort én érzem magam kellemetlenül.
Mindig azon agyalok miért is vannak együtt ha ilyenek egymással. Szerintem próbáld meg helyrerakni ezt a problémát és ha nem megy akkor ne erőltessed tovább hanem keress egy kedves lányt aki veled sem bunkó és neked sem kell azzá válni, hogy megértsétek egymást. Előfordulhat, hogy összekaptok de ha napi szinten akkor az már gáz.
Mostanság a fiatalabb csajok beszélgetését hallgatva néha elcsodálkozok, hogy már az építőmunkások legalja is magasabb beszédkultúrával és stílussal rendelkezik némelyiknél... (tisztelet a kivételnek! bunkók voltak vannak és lesznek nemtől és kortól és miegymástól függetlenül)
Ha nem igaz, amit mond, ne vedd magadra... Meghallgatod, elmondja. Ha igaz, amit mond, nyugodtan vedd magadra, az a változás előremutató lehet. Meghallgatod, elmondja.
Ha apróság, nem fontos, akkor meghallgatod, elmondja, aztán rövid kínos csend után nyugodtan kiröhögheted, mert nagyon hülye.
Szia!
Most mérlegelned kell.
Megéri a szenvedéseket?
Ha nem, add fel, engedd el, nem szabad ragaszkodnod ahhoz, ami már elmúlik, hagyni kell elmenni, hogy Te tovább élj. Amúgy bele is halhatsz, a szó szoros értelemben, szal lépj.
Ha megéri küzdeni érte, akkor változtatnotok kell. Sokat vagytok együtt? Ha majdnem mindennap, javasolnék szüneteket, pár nap, 1 hét, stb...Akkor majd az újra találkozás pillanata csodákra lesz képes. Ha meg bunkónak gondolod az aktuális megnyilvánulását, mondd el neki, azonnal, abban a pillanatban, ne később hánytorgasd fel! Ja, és Te NE legyél bunkó, legyél kedves és aranyos, ne süllyedj le a szintjére. Azt kapsz, amit adsz! Ha nem ért belőle, akkor hagyd ott a beszélgetést, de ne sértődötten, csak mond meg neki, hogy nem akarsz így kommunikálni.
Látom, hogy megy az, ha normálisan viselkedik Veled. 2,5 év még nem annyira sok, még rengeteget fog változni a kapcsolatotok. Ha már egyáltalán nem működik semmi, de elég erős a kötelék, akkor próbáljatok ki egy kis szünetet, 2 hét, 1 hónap, lehet 180 fokos fordulatot vesznek majd a dolgok ;)
Üdv,
SevN
Kedves Kérdező!
Hogy szerelem vagy megszokás ez? Én az utóbbira tenném a voksom, de majd megmondod Te. Az elején milyen volt (azt mondtad 1 éve megy ez)? Lehet, hogy szeretetből ordibál Veled, ki tudja:) Te ragaszkodsz valamiért a csajhoz, és ezt is megértem, de a leírtak alapján már sok mindennel próbálkoztál, és lehet itt lenne az idő a váltásra? 2,5 év még nem sok feladni, mint egy egész életet leélni (ha egyáltalán túléled) kínok között. Ha hosszú távon boldog szeretnél tenni, akkor most erőt veszel magadon, és kidobod.
Üdv,
SevN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!