Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel 2,5 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel 2,5 éve vagyunk együtt, és minden nap veszekszünk. Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Minden áldott nap veszekszünk, de már a kis dolgokból is elefántőt csinálunk. Nem tetszik benne, ahogy sokszor megszólít, ahogy beszél velem, mert bunkónak találom, és hiába szólok neki először normálisan, nem ért belőle, igaz nekem is van hibám, mert én utána a többszörösét visszaadom neki, szóval bunkóbb vagyok mint ő. De ha meg normálisan beszél velem nincs semmi gond. Ráadásul a barátaim is mondják hogy bunkó, szóval nemhiszem hogy csak bemesélem magamnak a dolgokat. Ez az állapot amúgy már 1 éve megy folyamatosan. Szerintetek mit tegyek? Válaszokat előre is köszi
2013. máj. 23. 08:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező, ha egyszer trágyadombon ébredsz, nem tökmindegy, mennyi alvást pazaroltál rá?
2013. máj. 24. 10:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Jogos
2013. máj. 25. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!