Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfáradtam a munkába, és a barátnőmmel is szünetet
tartunk, ez a tanulásomat és a munkámat is befolyásolja?
Figyelt kérdés
Esti iskola mellett dolgozom és tanulok, olyan (próba)munkám van ahol meg kell győzzem az ügyfelet arról, hogy vegye meg ezt és ezt a terméket,jószágot. Lelkileg is ki vagyok merülve, mert a szeretett barátnőmmel most szünetet tartunk a saját érdekünkben(persze úgy hogy nem ismerkedünk mással közben) Lehet hogyha a barátnőmmel újra kezdjük, akkor ki fogok csattanni az energiától? Amúgy is én az a fajta vagyok, aki mögé kell egy nő, és én azt hiszem már meg is találtam ezt a nőt, bocsánat Nőt, nagy N-el. :) Fél évvel ezelőtt , sőt inkább 1 évvel ezelőtt bukkantam ezen Nőre rá. :) NEm véletlenül. No de a lényeg, hogy szerintetek ha a lelkem rendben van akkor több energiám lesz? A lelkem remélhetőleg már ezen a héten rendbe lesz. Szerintetek a lelki nyugalom feltételezi a a jó teljesítőképességet? Kezdek magammal szemben maximalista lenni. :(
Ha a barátnőd a nagy szerelem,akkor tedd rendbe először a dolgot köztetek,utána Te is kiegyensúlyozottabb leszel,ami pozitív hatással lesz az életedre,annak minden területére.
2013. máj. 21. 20:31
3/26 A kérdező kommentje:
2/2 köszi a tanácsot, megfogadom :)
2013. máj. 21. 20:33
4/26 anonim válasza:
Gondolj a depressziós emberekre meg akik mellé szoronganak is,ők marha lusták,ami egy átlagos embernek mindennapos az számukra roppant megerőltető,ismertem olyasvalakit aki nem készített magának meleg ételeket mert mindig fáradt volt.
Ha kiegyensúlyozott vagy az fél siker,ha a fizikai részt is karbantartod akkor minden a legnagyobb rendben.A te esetben ez kiemelkedően szükséges volna,hisz sok minden van a vállaidon.
2013. máj. 21. 20:34
5/26 anonim válasza:
Ha ő a nagy szerelem, miért van szünet?
2013. máj. 21. 20:35
6/26 A kérdező kommentje:
5/5
Azért van szünet, hogy a későbbiekben lehessen gyerekem. :) :D Tudom te ezt nem érted, de nagyjából annyi, hogy javarészt az én érdekem ez. :) Hogy normális emberként tudjak viselkedni azzal szemben, akibe szerelmes vagyok nagyon. Érted mostmár?
2013. máj. 21. 20:40
7/26 anonim válasza:
Jó dolog, hogy tudsz dolgozni tanulás mellett,
ha úgy érzed, hogy neked való munkát találtál, akkor nagyon becsüld meg a helyedet.
Vannak akik sok idő, és sok visszautasítás, vagy visszajelzés nélküli eset után kapnak munkát, vagy akkor sem sokáig.
Hajrá minden téren! :)
2013. máj. 21. 21:35
8/26 A kérdező kommentje:
Igen és remélem h a barátnőm újra velem lesz, erre mit tudsz mondani? Nagyon magam alatt vagyok ez miatt, úgy érzem ez miatt vagyok kikészülve lelkileg :( :'(
2013. máj. 21. 21:49
9/26 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok nélküle élni, azt sem tudom most hogy bírom(elég nehezen, mondhatom) amikor előtte el sem tudtam volna képzelni nélküle létezni. DE neki nem elég a változásom :((((((( Már nem tudok miben változni, ez neki nem elég, akkor miért nem mondja ki hogy vége??? ÉS akkor hagyok mindent a fenébe :(((( DE jó így dolgozni és tanulni.... minden percben görcsben van a gyomrod és a szíved a szerelmed miatt.....
2013. máj. 21. 21:56
10/26 anonim válasza:
Honnan gondolod, honnan veszed, hogy nem elég neki? Személyesen derülhet ez ki igazán. Ha az igazi, és szerinte meg te, akkor ne aggódj, ha változtál, meg, ha változol. :)
Dont worry!
Pihenj a munka után! :) Nézz esetleg valami filmet, vagy olvass valami szórakoztató könyvet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!