Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfáradtam a munkába, és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfáradtam a munkába, és a barátnőmmel is szünetet tartunk, ez a tanulásomat és a munkámat is befolyásolja?

Figyelt kérdés
Esti iskola mellett dolgozom és tanulok, olyan (próba)munkám van ahol meg kell győzzem az ügyfelet arról, hogy vegye meg ezt és ezt a terméket,jószágot. Lelkileg is ki vagyok merülve, mert a szeretett barátnőmmel most szünetet tartunk a saját érdekünkben(persze úgy hogy nem ismerkedünk mással közben) Lehet hogyha a barátnőmmel újra kezdjük, akkor ki fogok csattanni az energiától? Amúgy is én az a fajta vagyok, aki mögé kell egy nő, és én azt hiszem már meg is találtam ezt a nőt, bocsánat Nőt, nagy N-el. :) Fél évvel ezelőtt , sőt inkább 1 évvel ezelőtt bukkantam ezen Nőre rá. :) NEm véletlenül. No de a lényeg, hogy szerintetek ha a lelkem rendben van akkor több energiám lesz? A lelkem remélhetőleg már ezen a héten rendbe lesz. Szerintetek a lelki nyugalom feltételezi a a jó teljesítőképességet? Kezdek magammal szemben maximalista lenni. :(
2013. máj. 21. 20:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj, mert az is lehet, hogy teljesen alaptalan a görcsöd,, sőt ő is valószínűleg görcsöl a multatok miatt. Hogy vajon mi lesz veletek? Ezt akkor is érezheti, ha szeret téged, és pláne ha ismer is.
2013. máj. 21. 22:07
 12/26 anonim ***** válasza:

Sőt, ha nagyon szeret téged, igen szerelem+szeretet, akkor tuti, hogy aggódik ő is, hogy mi lesz veletek a továbbiakban.

Mióta dolgozol? Ő tud erről?

2013. máj. 21. 22:14
 13/26 A kérdező kommentje:
Amióta kijöttem a kórházból azóta van munkám :) CSak egy valamim nincs meg, a szerelmem :( Remélem visszajön hozzám az édeshangú puszedlikém . ÉS csókolgathatom a finom ajkait és foghatom ujból a kezecskéit.
2013. máj. 21. 22:20
 14/26 anonim ***** válasza:

Szóval lehet, hogy nem tud róla.

:) megmosolyogtattál (jó értelemben)

Ezzel a tudattal pihenj le, és a rossz gondolatokat hesegesd el, úgy, hogy gondolj jó dolgokra.

2013. máj. 21. 22:23
 15/26 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy kell majd pedáloznod a barátnődért, bizonyítanod is és a bizalmáért.Akkor is ha szeret téged.

Jól érzem?

2013. máj. 21. 22:26
 16/26 A kérdező kommentje:
DE mit bizonyítsak?? Nem vagyok neki elég jó vagy mi? Nem értem. NEm elég bizonyíték neki az majd hogy megváltoztam: Nem korlátozom be, nem fogok vele veszekedni, nem csesztetem és nem s zabom meg h miket huzzon fel magára. NEm elég ez? Már bocsi, de még mit várhat tőlem? CSak úgy írod h pedáloznom kell, mintha azt várná hogy vágjam ki aszívem és tegyem a tenyerébe -.- Megváltoztam, ennyi és pont.
2013. máj. 21. 22:33
 17/26 anonim ***** válasza:

Dehogy, dehogyis. Hanem azt, hogy amint azt írtad: megváltoztál. Ezt kell bizonyítanod, meg azt, hogy ez tartós és nem 1, 2 napig tart csak.Mint valami csoda.

Ne aggódj, biztos szeret téged. :) Nyugodj meg, és ne stresszeld fep magadat, meg másokat feleslegesen. Hiszen lehet, hogy nem olyan borús a dolog, ahogy azt te látod.

Nyugodj meg, és egy kis kikapcsolódás után pihenj le. Biztos elfáradtál a munkában. Jó éjt.

2013. máj. 21. 22:36
 18/26 A kérdező kommentje:
Annyit mindenképpen megteszek érte, ami a képességeimet nem haladja meg, ez természetes mert a szerelmem, de annál többet nem tudok tenni, mert nem lehetséges számomra, tehát képtelenség. Mindent meg fogok tenni h elnyerjem a bizalmát és boldoggá tegyem. PErsze hogy így lesz. Hát mi mást is tehetne egy nagyon szerelmes srác, egy romantikus és érzelmes fiú/férfi? MIndent megteszek ami a határomig nyúlik, de ami azon túl van azt nem tudom megtenni. Elég sok mindent tettem és fogok még magammal és még vele is(jó értelemben persze) Szeretem őt és aszerelem és szeretetnek nincs határa, de aképességeimnek van sajnos. Ha ő a hátammögött lesz én egy sikeres ember leszek.
2013. máj. 21. 22:38
 19/26 anonim ***** válasza:

Biztosan nem vár el ilyet tőled, mert az hülyeség lenne.

De te miért voltál ilyen vele?

Ezek szerint emiatt van a szünet most köztetek.

Nyugodj meg, ne idegeskedj, azzal csak ártasz magadnak, meg a barátnődnek.

Jó éjt, most már én is megyek.

2013. máj. 21. 22:39
 20/26 A kérdező kommentje:
Jó Éjt és köszönöm a kedvességedet!! :)))) VElem nem szoktak ilyen kedvesek lenni az emberek :(((( Miért vagy ilyen kedves velem, mivel érdemeltem ki ezt? Köszönöm , igazán köszönöm. Remélem a párocskám is így fogja gondolni ahogy te :((((((((((((( Jó éjt Szia
2013. máj. 21. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!