Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfáradtam a munkába, és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfáradtam a munkába, és a barátnőmmel is szünetet tartunk, ez a tanulásomat és a munkámat is befolyásolja?

Figyelt kérdés
Esti iskola mellett dolgozom és tanulok, olyan (próba)munkám van ahol meg kell győzzem az ügyfelet arról, hogy vegye meg ezt és ezt a terméket,jószágot. Lelkileg is ki vagyok merülve, mert a szeretett barátnőmmel most szünetet tartunk a saját érdekünkben(persze úgy hogy nem ismerkedünk mással közben) Lehet hogyha a barátnőmmel újra kezdjük, akkor ki fogok csattanni az energiától? Amúgy is én az a fajta vagyok, aki mögé kell egy nő, és én azt hiszem már meg is találtam ezt a nőt, bocsánat Nőt, nagy N-el. :) Fél évvel ezelőtt , sőt inkább 1 évvel ezelőtt bukkantam ezen Nőre rá. :) NEm véletlenül. No de a lényeg, hogy szerintetek ha a lelkem rendben van akkor több energiám lesz? A lelkem remélhetőleg már ezen a héten rendbe lesz. Szerintetek a lelki nyugalom feltételezi a a jó teljesítőképességet? Kezdek magammal szemben maximalista lenni. :(
2013. máj. 21. 20:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon pozitív dolgok. Mindenki annyi dolgot tud megtenni, amit tud, amennyire képes az adott élethelyzetben, kultúrában satöbbiben.

Maradj ilyen pozitív, mint itt a végén. ÉS ne olyan negatív, mint előtte lévő kommentedben.. Mert az csak lefelé fog téged, benneteket húzni.

Szia. Minden jót nektek!

2013. máj. 21. 22:43
 22/26 A kérdező kommentje:
Miért érzem azt hogy nem jön vissza hozzám ez a lány? a szerelmem? miért érzem azt h feleslegesen küzdöttem és küzdök ? :'( Úgy érzem nem elég erős benne az, hogy akarjon engem és h adjon még egy lehetőséget :((((((((( Ma is egésznap rajta járt az eszem, már csak egy napot kell kibírjak, vajon mi lesz pénteken? Mit fog rám írni? Azt hogy sajnos nem talélkozhatunk még? Belehalnék. :(((((( Az oké h nem tudna rögtön aznap talizni, de ha azt mondja hogy még várjak kicsit és nem tér rá h mikor legyen tali én nem tudom mit teszek. :((((( Adjon esélyt megmutatni magamat :(((((((((
2013. máj. 22. 20:56
 23/26 anonim ***** válasza:

Olyan írt neked itt, aki ismer téged.

-.-

2013. máj. 22. 21:41
 24/26 A kérdező kommentje:
Ma is, ezen a próbamunkán, előbb részt kellett vegyek egy 2 napos tanfolyamon, utána folyton meg kell tukmáljak boltieladókat,vezetőket, főnököket, alkalmazottakat, tartani kell a kapcsolatot. Előre kérdezték: Van kudarctűrése Önnek? Én erre azt mondtam h van . :(( EGésznap ezen a leányzón járt az eszem, a Lehel térnél arra gondoltam de jó lenne ha szembe jönne velem ésmeglátna ÚJ emberként. :((((((((((((((( Én vagyok neki az igazi és nekem is ő. :(((( ESély, esély
2013. máj. 22. 21:44
 25/26 A kérdező kommentje:

Ja okés, azt hittem a barátnőm az . :((((((

Köszi a privit! ÉS ha lehet adj te is erőt nekem, hogy kibírjam még ezt az egy két napot munka mellett!

2013. máj. 22. 21:50
 26/26 A kérdező kommentje:
Valaki megtudja mondani, hogy tegnap még miért éreztem reményteljesnek a helyzetemet, ma már pedig reménytelennek??(Azt hogy újra egy pár leszünk a tündéremmel) Szerintetek?
2013. máj. 23. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!