Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig az anyukája befolyásolja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig az anyukája befolyásolja?

Figyelt kérdés
Barátommal most is megbeszéltünk vmit megkérdezte anyukáját és szépen burkoltan de megint az lett amit az anyukája akar. Az addig okés tartsa tiszteletben, én is abban tartom nagyon kedves, és el is tudok beszélgetni vele, de ha anyja és rólam van szó az anyukája felé húz. Ezt megmondjam neki?

2013. márc. 26. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, mondd meg neki, és nem tudom mennyire látod esélyét annak, hogy komolyra fordul a kapcsolat, mert erre akkor nagyon oda kell figyelni... most még csak szépen burkoltan történnek ezek a dolgok, de ha ennyire nem tud leszakadni az anyukájáról már most, akkor később se várj túl sokat ebben a kérdésben... persze nagyon függ ez attól is, hogy mennyi idősek vagytok.
2013. márc. 26. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:
én 21 ő 23
2013. márc. 26. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nos, akkor ez már szerintem probléma... előrevetíti, hogy nem tud önállóan dönteni, mert mindig kell egy megerősítés a szülő részéről, és ha az nem egyezik az ő véleményével, akkor változtat annak megfelelően, ahogy az anyukája akarja... komolyan sajnállak, mert ha most nem állsz ki magatokért, akkor ebből még sok konfliktus kerekedhet. Hidd el, tapasztalatból beszélek, persze nem azt mondom, hogy uszítsd az anyukája ellen, ne tedd ezt még véletlenül sem, csak tudatosítsd benne, hogy neked ez mennyire rosszul esik. Hiszen nem azért beszéltétek meg úgy, ahogy, hogy utána anyuka felülbírálja, ő meg rögtön engedelmeskedjen neki. Persze az sem mindegy, hogy milyen horderejű dologban történt a véleményváltoztatás.
2013. márc. 26. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

ha egyke, akkor ezt fogadd el

ha ezt nem fogadod el, akkor lépjél, de ha választás elé kényszeríted, ugyan az a vége

ha lény az egyke nem így van, csak a fiúknál

a lányom is pont így van a barátjával, neki is elmondtam csak ez az alternatíva maradt N

2013. márc. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!