Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért befolyásolja a facebookos tevékenység ennyire sok embernek a párkapcsolatát?
mert a pokol szócsővét ugy hivják hogy média...
a facebookot mindenkivel elhitették hogy hasznos igy ugy terjed mint anno a pestis. De a fb is elbuki kegyszer ugyanugym int a my vip meg a többi ilyen agyhalott dolog...
én szeretném azért ezt megérni :)
A nőknek a válasza erre :MERT.
Szóval féltékeny csak.
Facebook egy kétélű dolog. Nem az atyaúristen, de a személyes kontaktot hivatott helyettesíteni.
És igen azon időt éljük, amikor az emberek már már jobban hisznek egy a felhasználó által szabadon szeretkeztet adatlapnak, mint a valós tényeknek.
Elég sokan ott élik az életüket.
A csajok képének a lájkolgatása... hát hogy is mondjam nem alaptalan. Ha csak nézegetni akarná valaki a képeket, akkor megnézi és ennyi. A lájkolással mindenki számára érthetővé teszi, hogy tetszett amit látott. És sok nőnek rosszul esik, mert a legtöbb önbizalomhiánnyal küzd és úgy veszi, hogy a pasijának az jön be, ami nem ő.
Mert féltékenyek vagyunk. Nincs olyan nő, aki elégedett lenne magával, és amikor azt látjuk, hogy a párunk egy "jócsaj" képét lájkolja, akkor egyből az olyasmi reakciót vált ki belőlünk, mintha az utcán, a kezünket fogva bámulna meg egy másik nőt. Mert ugyebár azért van a szeme, hogy nézzen, de azért ne előttünk csinálja már...
Nekem sem esik jól, ha a párom más nőneműek képét lájkolgatja, viszont van annyi eszem, hogy lenyelem, mert tudom, hogy f*szság lenne szóba hozni.
csak nálunk ilyen nagy durranás
nem véletlenül kint jobban megy a másik oldal
én is jobban szeretem, nem vagyok kíváncsi senkire, amit keresek nyugodtan tehetem, senki nem zavar
értelmesebbnek találom a másikat N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!