Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy valaki a párkapcsolatát áldozza egy közösségi oldal miatt?
ugyanis a barátom iwiwen van, mivel kiderült, hogy mindig a fent levő ismerős csajaival állandóan foglalkozik(nézegeti az adatlapjaikat, képeiket minden nap)(társkeresőkről ismerős csajok is ismerősei!)alapon egyszer felhoztam ezt neki, miért csinálja és meglepetésszerűen kikelt magából, ordítozott, tagadta, hibáztatott hogy vádolom, stb.
ahogy telt-múlt az idő az iwiw állandó veszekedés ok lett köztünk.
és egyszer csak felajánlotta, hogy kiregisztrál, hogy köztünk minden rendben legyen.
azóta is ezt várom.
időközben eljegyzett.
a veszekedések még mindig e körül mozognak, most állunk szakítás közepén, még nem folyt le.
és kedvesen kérdezi, megoldható e, hogy az iwiw is megmaradjon, meg mi is.
nos: ha én azt mondom ha nem regisztrálsz ki, akkor vége, SZABÁLYOSAN BELEMEGY és vége!
véleményeket várok, hogy szerintetek nem jelentek többet én ennek a srácnak, mint egy közösségi oldal? vagy???
Én is azon gondolkodtam,hogy melyikötők a szerencsétlenebb..
Komolyan,miért baj az ha nézegeti a közösségi olldalakat?Attól még nem csalt meg,attól még lehet jó társ...Vagy csak azt csinálhatja amit te mondasz?
Szerintem hülyeség lenne ilyen miatt szakítani...Az én páromnak is ismerőse az exe, meg néhány társkeris csaj...Néha meg is nézi őket...Nem értem, ez miért szakító ok, és miért bosszant ennyire!
Az hogy ő kikelt magából, lehet az az oka, hogy nem tetszik neki, hogy korlátozni akarod!
Régebben én is hasonlóan viselkedtem, mint Te, és le is töröltettem a páromat a myvipről, mert zavart, hogy megnézte az exe, stb...
Azóta teltek a hónapok, én pedig rájöttem, hogy ha szeretek valakit, és van egy jól működő kapcsolatom, akkor nehogy már azért szakítsunk, mert a régi ismerősei fenn vannak neki a neten, meg megnézi őket néha...
én sem megszabni akarom hogy mivel foglalkozzon és nem
csak abból, hogy ordítozott velem, gondoltam nem ártatlan dolog lehet hogy a csajokat lesegeti
és már rosszul esik
mert ha lazán legyintett volna egyet, meg odahívott volna....olyan megbízhatóbbnak tűnt volna
csak olyan rosszul esik, hogy tényleg a excsajai is ott vannak majdnem meztelen, ő meg egyszerűen el sem tudja őket felejteni
sőt, kíváncsi rájuk
Nem várhatod el, hogy úgy reagáljon, ahogy Te szeretnéd...minden ember más, máshogy reagál bizonyos dolgokra...
Az én páromnak is ismerősei az exei, és akkor mi van?
Döntsd el, hogy mennyire szereted őt, és ha igazán, akkor egy ilyen dolog miatt nem kéne veszekedni meg szakítással fenyegetni!
Elhiszem, hogy rosszul esik, de biztos te is teszel dolgokat, ami meg neki esik rosszul...ilyen az élet. Az a lényeg, hogy az ilyen dolgokat meg tudjátok-e normálisan beszélni, vagy nem...
amiért zavar egy példa
egyik éjszaka teljesen összebújva, szerelmes mámorban aludtunk, másnap felkel és első! dolga megnézni az oszttársát (tanfolyam - legszebb lánya) nézegetni és így indult el suliba!
ez csak egy példa volt a 1000 ből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!