Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy valaki a párkapcsolatát áldozza egy közösségi oldal miatt?
ugyanis a barátom iwiwen van, mivel kiderült, hogy mindig a fent levő ismerős csajaival állandóan foglalkozik(nézegeti az adatlapjaikat, képeiket minden nap)(társkeresőkről ismerős csajok is ismerősei!)alapon egyszer felhoztam ezt neki, miért csinálja és meglepetésszerűen kikelt magából, ordítozott, tagadta, hibáztatott hogy vádolom, stb.
ahogy telt-múlt az idő az iwiw állandó veszekedés ok lett köztünk.
és egyszer csak felajánlotta, hogy kiregisztrál, hogy köztünk minden rendben legyen.
azóta is ezt várom.
időközben eljegyzett.
a veszekedések még mindig e körül mozognak, most állunk szakítás közepén, még nem folyt le.
és kedvesen kérdezi, megoldható e, hogy az iwiw is megmaradjon, meg mi is.
nos: ha én azt mondom ha nem regisztrálsz ki, akkor vége, SZABÁLYOSAN BELEMEGY és vége!
véleményeket várok, hogy szerintetek nem jelentek többet én ennek a srácnak, mint egy közösségi oldal? vagy???
Nehéz tanácsot adni, érdekes egy helyzet!
És az benne az ijesztő, mikor te a szakítással fenyegeted, ő még akkor is azt írja, hogy maradjon meg az iwiw is, meg Te is...:S
Lehet, hogy jobb is lenne, ha szakítanál vele...az meg ne érdekeljen, hogy rád keni...
Még az is lehet, hogy a szakítástól térne észhez...
olyasmi
ált én vagyok a "ne haragudj" fél
mostanában próbálok kitartani magam mellett, és lásd akkor meg így alakul, hogy szakítás a küszöbön
ezt a választ legszívesebben megmutatnám neki, de titokban vagyok itt, mert nekem ezt az oldalt szabályosan tiltja.
hogy csak ő tudjon befolyásolni.
lassan már nem is tudom, szerintem nem igazán az iwiw a bajom, hanem hogy tényleg ilyen dolog miatt hagyja, hogy vége legyen
ja és ő úgy állítja be, hogy nem az iwiw miatt van vége, hanem neki van belőlem elege, mert kivagyok akadva az iwiwen.
tehát rámdobva a lelkiismeret
tehát, hogy én vagyok most a gáz, vagy ő
legjobb ha nem teszek semmit. egyenlőre. kivárásos alap.
"...hogy csak ő tudjon befolyásolni. "
Ez egyre csúnyábban hangzik...
Ez már igazából nem is az iwiwről szól, nekem úgy tűnik, hogy egy zsarnokot vettél a nyakadba.. :/
annyiban változott a helyzet, hogy most ő az, aki 2 napja fel sem hív, nem is ír nekem.
lassan kezd úgy kinézni, hogy ő már rég dobott engem, csak nekem nem jött le
vagy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!