Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy valaki a párkapcsolatát áldozza egy közösségi oldal miatt?
ugyanis a barátom iwiwen van, mivel kiderült, hogy mindig a fent levő ismerős csajaival állandóan foglalkozik(nézegeti az adatlapjaikat, képeiket minden nap)(társkeresőkről ismerős csajok is ismerősei!)alapon egyszer felhoztam ezt neki, miért csinálja és meglepetésszerűen kikelt magából, ordítozott, tagadta, hibáztatott hogy vádolom, stb.
ahogy telt-múlt az idő az iwiw állandó veszekedés ok lett köztünk.
és egyszer csak felajánlotta, hogy kiregisztrál, hogy köztünk minden rendben legyen.
azóta is ezt várom.
időközben eljegyzett.
a veszekedések még mindig e körül mozognak, most állunk szakítás közepén, még nem folyt le.
és kedvesen kérdezi, megoldható e, hogy az iwiw is megmaradjon, meg mi is.
nos: ha én azt mondom ha nem regisztrálsz ki, akkor vége, SZABÁLYOSAN BELEMEGY és vége!
véleményeket várok, hogy szerintetek nem jelentek többet én ennek a srácnak, mint egy közösségi oldal? vagy???
voltaképp inkább az a kérdésem, hogy szeret engem az egyáltalán aki beáldoz egy iwiw miatt
érdemes mellette maradnom?
ha egy iwiw fontosabb neki nálam, akkor mi nem?
a kérdésemben amikor először volt ilyen, normálisan és szépen kérdeztem, mivel nem feltételeztem rosszat, a kíváncsiság hajtott
és lám, üvöltés, kitörés (még dobálta is ami a keze ügyébe került, stb)a reakció
nos ez keltett bennem bizalmatlanságot
igen én is így gondoltam, úgy keltem fel, hogy lezártuk - mert este megbeszéltük
és ma írt levelet, hogy megoldható lenne e hogy megmaradjon az iwiw is, meg mi is
nos erre vár most választ
Elég agresszív pasi lehet...Szerintem az iwiw önmagában nem szakító ok, de ha ilyen agresszíven viselkedik, akkor más a helyzet.
Persze még mindig lehet, hogy őt csak az zavarja, hogy bele akarsz szólni a dolgaiba...
Viszont ha alapból jól megvagytok, és jó a kapcsolat, akkor próbálj meg ezekkel ne foglalkozni, még akkor is, ha nagyon nehéz.
Te vagy a párja, te vagy akihez odabújik, hát most ha neki a netezés ilyen fontos, hagy netezzen.
és ha azt írom, hogy nem
szabályosan rám fogja kenni, hogy én dobom őt az iwiw miatt!!
rám terheli a lelkiismeretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!