Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy valaki a párkapcsolatát áldozza egy közösségi oldal miatt?

Figyelt kérdés

ugyanis a barátom iwiwen van, mivel kiderült, hogy mindig a fent levő ismerős csajaival állandóan foglalkozik(nézegeti az adatlapjaikat, képeiket minden nap)(társkeresőkről ismerős csajok is ismerősei!)alapon egyszer felhoztam ezt neki, miért csinálja és meglepetésszerűen kikelt magából, ordítozott, tagadta, hibáztatott hogy vádolom, stb.

ahogy telt-múlt az idő az iwiw állandó veszekedés ok lett köztünk.

és egyszer csak felajánlotta, hogy kiregisztrál, hogy köztünk minden rendben legyen.

azóta is ezt várom.

időközben eljegyzett.

a veszekedések még mindig e körül mozognak, most állunk szakítás közepén, még nem folyt le.

és kedvesen kérdezi, megoldható e, hogy az iwiw is megmaradjon, meg mi is.

nos: ha én azt mondom ha nem regisztrálsz ki, akkor vége, SZABÁLYOSAN BELEMEGY és vége!

véleményeket várok, hogy szerintetek nem jelentek többet én ennek a srácnak, mint egy közösségi oldal? vagy???

2011. febr. 18. 14:41
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

voltaképp inkább az a kérdésem, hogy szeret engem az egyáltalán aki beáldoz egy iwiw miatt

érdemes mellette maradnom?

ha egy iwiw fontosabb neki nálam, akkor mi nem?

2011. febr. 18. 14:56
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáld meg egy ehhez hasonló éjszakán szépen, odabújva rákérdezni, hogy miért ennyire fontos ez neki. Minden a hangnemen múlik. Elmondhatod, hogy rosszul esik, és bánt, de normálisan, szépen. Talán akkor ő is máshogy fog reagálni!
2011. febr. 18. 14:57
 13/57 A kérdező kommentje:

a kérdésemben amikor először volt ilyen, normálisan és szépen kérdeztem, mivel nem feltételeztem rosszat, a kíváncsiság hajtott

és lám, üvöltés, kitörés (még dobálta is ami a keze ügyébe került, stb)a reakció

nos ez keltett bennem bizalmatlanságot

2011. febr. 18. 14:59
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy amiatt lett vége az nem a te hibád, hanem az ővé! Te szereted őt, hogy emiatt ne szakíts vele, de ő meg nem, erről ennyit...Te tudod, hogy szakítasz vele emiatt és nem én. Én csak elmondtam a véleményemet. Én szerintem te vagy a fontos és nem az iwiw. Meg mit nézegeti a voltbárátnőit?? Hogy tudsz hozzámenni így?? Nem azért, de én így senkihez nem megyek hozzá....
2011. febr. 18. 15:00
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Sokat fogtok ti még veszekedni, majd meglásd. Egy függő a párod és tudod mi a függőség? Remélem nem kell elmondanom.
2011. febr. 18. 15:02
 16/57 A kérdező kommentje:

igen én is így gondoltam, úgy keltem fel, hogy lezártuk - mert este megbeszéltük

és ma írt levelet, hogy megoldható lenne e hogy megmaradjon az iwiw is, meg mi is

nos erre vár most választ

2011. febr. 18. 15:03
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Elég agresszív pasi lehet...Szerintem az iwiw önmagában nem szakító ok, de ha ilyen agresszíven viselkedik, akkor más a helyzet.

Persze még mindig lehet, hogy őt csak az zavarja, hogy bele akarsz szólni a dolgaiba...

Viszont ha alapból jól megvagytok, és jó a kapcsolat, akkor próbálj meg ezekkel ne foglalkozni, még akkor is, ha nagyon nehéz.

Te vagy a párja, te vagy akihez odabújik, hát most ha neki a netezés ilyen fontos, hagy netezzen.

2011. febr. 18. 15:03
 18/57 A kérdező kommentje:

és ha azt írom, hogy nem

szabályosan rám fogja kenni, hogy én dobom őt az iwiw miatt!!

rám terheli a lelkiismeretet

2011. febr. 18. 15:04
 19/57 A kérdező kommentje:
hát igen én vagyok a párja, de hol van itt az, hogy alkalmazkodni kell egymáshoz? nálunk teljesen egyoldalú :(
2011. febr. 18. 15:06
 20/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is terhelték márXD Megkérdeztem ki ez a srác, miért írtál neki ilyet? Ó hát dehogy is, ő csak egy barát, aha az is meg a pasija-.-" Tudod mindig rá kell terhelik az emberre, hogy lelki ismerete legyen. Ne hogy már hülyének nézzen. Ő ég vele, ha te emiatt szakítasz vele, neki ciki. Nem ér annyit, ha bele van buzulva egy hülye adatlapért:S
2011. febr. 18. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!