Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy valaki a párkapcsolatát áldozza egy közösségi oldal miatt?
ugyanis a barátom iwiwen van, mivel kiderült, hogy mindig a fent levő ismerős csajaival állandóan foglalkozik(nézegeti az adatlapjaikat, képeiket minden nap)(társkeresőkről ismerős csajok is ismerősei!)alapon egyszer felhoztam ezt neki, miért csinálja és meglepetésszerűen kikelt magából, ordítozott, tagadta, hibáztatott hogy vádolom, stb.
ahogy telt-múlt az idő az iwiw állandó veszekedés ok lett köztünk.
és egyszer csak felajánlotta, hogy kiregisztrál, hogy köztünk minden rendben legyen.
azóta is ezt várom.
időközben eljegyzett.
a veszekedések még mindig e körül mozognak, most állunk szakítás közepén, még nem folyt le.
és kedvesen kérdezi, megoldható e, hogy az iwiw is megmaradjon, meg mi is.
nos: ha én azt mondom ha nem regisztrálsz ki, akkor vége, SZABÁLYOSAN BELEMEGY és vége!
véleményeket várok, hogy szerintetek nem jelentek többet én ennek a srácnak, mint egy közösségi oldal? vagy???
19:07-hez
"levelezhetek vele egyet"
annyira nem hülye, hogy belemenjen, volt már rá példa, hogy idegen csaj bejelölte, jött hozzám szólni, hogy együtt nézzük meg
tehát ELŐTTEM fenn tartja a látszatot, hogy milyen rendes, ezzel bizonyít, hogy ne tartsak az iwiwjétől, fogadjam el, hogy VAN.
19:23:
nem lenne kíváncsi az exeire, rég elfelejtette volna őket, ha nem tartogatná az adatlapja mellett ismerősként.
érdekes én nem nézegetem az exeimet félmeztelenül, mert nem is látom őket és a párom érdekes módon, nekem nem is engedné.
de hogy most belegondolok abba, hogy életem végéig, "együtt kell éljek" a párom volt szexkapcsolataival...
és ilyenek, hogy elmegyünk valahova akár nyaralni, megismer egy recepcióst 1 hét múlva ismerőse...
(tekintve, hogy 5 évvel ezelőtti melohelyéről jelölte be most őt egy munkaügyis csaj)
én ezt soha nem fogom tudni megszokni
mindig is probléma lesz, ő meg nem képes egy laza mozdulattal kitörölni...
fel nem foghatom hogy lehet egy közösségi oldal miatt kapcsolatot felrúgni!
nem érdekli mit érzek, mit gondolok, egyre jobbak a kifogásai, most ezzel engem meg is fogott, hogy saját magamat járatnám le mindenki előtt, ha ő kiregisztrál!
ezt hogy oldjam meg???
Figyu, téged itt páran próbáltak meggyőzni, h amit csinál, abban semmi rossz sincs. De te állandóan kifogásokat keresel. Ha ennyire szakítani akarsz vele,hát rajta. Amiket te írtál, nekem abból az jött le,h már nem szereted. És csak kibúvókat keresel a kapcsolatból. Ezen én nem akadnák ki, én is szívesen, kíváncsian nézegetem az exeimet néha. Megnézem,h mi van velük, néha még a képeikre is írok, hülyülök velük. Ebben semmi rossz sincs. A páromat se zavarja és engem se, (ő is ember és férfiből van) mert bízunk egymásban. És egy kapcsolat alapja a bizalom.
20/L
de nálunk nem erről van szó
hanem arról, ha az egyik félnek nem tetszik valami (legyen akár más, nem az iwiw, bármi más) akkor a másik fél már csak azért is foggal körömmel ragaszkodik hozzá.
egy netes semmihez....
itt elvekről van szó, nem konkrétan az iwiwről, de köszi
tekintve, hogy ha egy kapcsolatban probléma van
ami ráadásul nem is nagy dologgal, de megoldható
a másik fél inkább kidobja a saját párját, minthogy megtegyen egy semmiséget?
Itt inkább az a necces, hogy neki lehet, neked meg nem? Igenis mutasd meg neki, hogy jó, maradhat az iwiw, de te akokr meg gyk-hoz. Ha ez nem tetszik neki, akkor viszont ő szánalmas, nem veled van a baj. Az nem működik, hogy ő tilt téged, de te őt nem tilthatod...
19/N
de én nem azt szeretném elérni, hogy én is össze-vissza lófrálhassak a neten, hanem hogy ő ne legyen az iwiwen.
amit írtál, nem ezt a célt szolgálja.
nem olvastam végig a sok kommentet...
de ne legyé féltékeny 1 h.lye oldal miatt rá! nem véletlenül van Veled, és nem azokkal a csajokkal! te jöttél be neki legjobban ,téged szeretett meg, főleg, h el is jegyzett. sztem ez bizonyítja, h komolyak az érzései.
én is 1 iylen csaj vok, akit sokan nézegetnek, + kapom a visszajelzéseket a pasi ismerőseimtől, h tegyek ki még képet, + h ez a kép mlyen szexi stb. - de a legtöbbnek van b.nője, és szeretik őket. nekem ők csak jó haverok, ismerősök, semmi több.
a pasik szeretik nézni azt, ami tetszik nekik, és sokan tényeg csak nézik.
próbáld ki, h legközelebb te nézegesd 1000-rel a helyes pasi ismerőseidet (lehetőleg a kigyúrt félisten típusúakat) és mutogasd a barátodnak, h milyen jól néznek ki, + milyen dögösek - hátha észbekap, és abbahagyja ezt az őrült iwiw-ezést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!